: Από τις πρώτες εκτιμήσεις, λόγω και της θέσπισης της , αναμένεται άνοδος στις μάλλον σε όλα τα επιστημονικά πεδία.

Άνοδο των «δείχνουν» οι βαθμολογίες

Αφού οι υποψήφιοι υπολογίσουν τα μόρια τους θα πρέπει να περιμένουν την ανακοίνωση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ) για τα τμήματα, από το υπουργείο Παιδείας και στη συνέχεια να προετοιμασθούν για τη συμπλήρωση του δελτίου στις ημερομηνίες, που θα ορισθούν την επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά στις για τη φετινή χρονιά όπως δείχνουν τα πράγματα οι εκτιμήσεις θα είναι δύσκολες λόγω και της ΕΒΕ. Πάντως η εικόνα θα είναι περισσότερο ξεκάθαρη όταν (πιθανά τη Δευτέρα 12 του μήνα) το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τα στατιστικά στοιχεία με τις επιδόσεις όλων των υποψηφίων σε πανελλαδικό επίπεδο, σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις

Από τις πρώτες πάντως φαίνεται ότι και λόγω της θέσπισης της ΕΒΕ, αναμένεται άνοδος των βάσεων και μάλλον σε όλα τα επιστημονικά πεδία. Μάλιστα όπως αναφέρουν βαθμολογητές στο ΕΘΝΟΣ , σε ορισμένα τμήματα είναι πάρα πολύ πιθανό οι βάσεις να εκτοξευθούν σε μεγάλο αριθμό τμημάτων λόγω των καλύτερων -συγκριτικά με πέρυσι- επιδόσεων των υποψηφίων.

Σε κάθε περίπτωση όμως οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να συμπληρώσουν το τους δελτίο με βάση τις εκτιμήσεις για τις βάσεις αλλά σύμφωνα με τις πραγματικές τους επιθυμίες και φυσικά τα μόρια που κατέκτησαν.

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021: Υπολογίστε ΕΔΩ τα μόριά σας

Κεραμέως για αποτελέσματα πανελληνίων 2021: Ξεκινά μία νέα σελίδα στη ζωή σας

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021: Δείτε ΕΔΩ τις βαθμολογίες