Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με 36χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται πως αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της στον οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

Όλες οι λεπτομέρειες θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία εις βάρος της 36χρονης γυναίκας, η οποία φέρεται ότι διατηρούσε σχέση με τον 13χρονο τους τελευταίους 3 με 4 μήνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αρχές που ανέλαβαν την υπόθεση εντόπισαν στον υπολογιστή του αγοριού δεκάδες ερωτικές φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα που του είχε στείλει η 36χρονη τον τελευταίο χρόνο που τον γνώριζε. Η φιλόλογος φέρεται να έκλεινε δωμάτια σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής για να πάει με το παιδί. Επαφές είχε επίσης μαζί του, μέσα στο αυτοκίνητό της, όσο και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων που του παρέδιδε.

Η καθηγήτρια, η οποία είναι μητέρα ενός κοριτσιού, φέρεται να είχε πείσει τον ότι μόλις ενηλικιωθεί θα μπορέσουν να ζήσουν μαζί ως κανονικό ζευγάρι. Η νεαρή καθηγήτρια κρατούσε πάντα χαμηλό προφίλ, ενώ στο παρελθόν είχε απασχοληθεί και σε εκπαιδευτικές δράσεις σε δήμο Αττικής, κάνοντας μαθήματα σε μικρούς μαθητές.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα του 13χρονου εντόπισε στον υπολογιστή του παιδιού της φωτογραφίες του μαζί με την φιλόλογο. Η μητέρα του μαθητή της β’ γυμνασίου, προχώρησε σε καταγγελία, με την φιλόλογο ωστόσο να μην συλλαμβάνεται λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και να παίρνει προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

«Μεταμελημένη για τις πράξεις της» λέει ο δικηγόρος της 36χρονης

Μεταμελημένη για τις πράξεις που κατηγορείται, είναι η 35χρονη καθηγήτρια η οποία φέρεται να αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή στον οποίο παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η κατηγορούμενη έχει λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Ο κ Κόντος μιλώντας στον ANT1, έκανε λόγο για ανακρίβειες αναφορικά με τα όσα είχαν γίνει γνωστά περί ταξιδιού του μαθητή με την κατηγορούμενη στο εξωτερικό, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «κάτι δεν ισχύει», ενώ στάθηκε και στο καλό ιστορικό προφίλ της κατηγορούμενης.

Ο συνήγορος της 35χρονης επανέλαβε ότι η εντολέας του είναι ιδιαίτερα μεταμελημένη για την συνθήκη που έχει βάλει τον 13χρονο αλλά και την οικογένειά του, «από την πρώτη πράξη έχει καταλάβει την ηθική απαξία της πράξης της και είναι μεταμελημένη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο κ. Κόντος ανέφερε ότι καλό είναι να «αφήσουμε τις εισαγγελικές Αρχές να κάνουν το καθήκον της», προκειμένου να μην τραυματιστεί περαιτέρω η ψυχή του 13χρονου.

Η 36χρονη είχε πάρει διαζύγιο από την άντρα της, με τον οποίο έχουν ένα παιδί ηλικίας δύο ετών. Έκανε ιδιαίτερα μαθήματα για να μεγαλώσει το παιδί της, ενώ γνωριζόταν με τους γονείς του 13χρονου που την εμπιστεύτηκαν, για να κάνει μαθήματα στο παιδί. Οι γονείς του αγοριού δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν αντιλήφθηκαν, ότι ο γιος τους έχει στον υπολογιστή του σειρά από ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την καθηγήτριά του.

H 36χρονη ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, όπου αναρτούσε φωτογραφίες με την ίδια αλλά και με το μικρό παιδάκι της. Η καταγγελία έγινε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στην Αστυνομία. Ανάστατοι οι γονείς περιέγραψαν στους αστυνομικούς, ότι ο γιος τους έχει ερωτική σχέση με την καθηγήτρια. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν τα ροζ βίντεο και τα συμπεριέλαβαν στη δικογραφία.

Τα ροζ βίντεο και οι φωτογραφίες γυρίστηκαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής, στα βόρεια προάστια της Αθήνας και στο αυτοκίνητο της καθηγήτριας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά την κατάθεση του 13χρονου, ήταν παρών ειδικός ψυχολόγος, με πλούσια εμπειρία σε τέτοιου είδους υποθέσεις. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν, ότι ο ανήλικος μίλησε με καλά λόγια για την καθηγήτρια. Σε βάρος της 36χρονης ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και έχει παραπεμφθεί σε κύρια ανάκριση.

Τέλος αναμένεται να κατατεθεί αίτημα για δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών της, προκειμένου εάν υπάρχουν και άλλα θύματα, να την αναγνωρίσουν. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη, ότι μπορεί να έπεσε θύμα της 36χρονης κάποιος άλλος ανήλικος.