: Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε η  Ματίνα Παγώνη, Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ για το επερχόμενο και πώς αυτό θα επηρεάσει την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κ. Παγώνη, υπάρχει σταθεροποίηση των , ωστόσο παρατηρήθηκε αύξηση διασωληνωμένων και θανάτων, τα οποία αντανακλούν την κατάσταση των προηγούμενων 15 ημερών.

«Μόλις ανοίξουν την Δευτέρα τα , μετά από 15 μέρες θα φανεί τι θα γίνει. Ο αριθμός των παιδιών που έχει είναι μικρός. Θέλει μεγάλη προσοχή. Μάσκα και τήρηση πρέπει να τηρηθούν. Τα παράθυρα στις τάξεις θα πρέπει να είναι συνέχεια ανοιχτά. Η πρότασή μας είναι συνεργεία έξω από κάθε σχολείο για να παιδιά», είπε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Οι μελέτες που έχουμε στα χέρια μας αυτή τη στιγμή είναι όλες ασφαλείς για τα παιδιά. Ευρώπη και Αμερική έχουν εμβολιάσει πάρα πολλά παιδιά. Μιλάμε με στοιχεία σοβαρά».

Η μετάλλαξη Δέλτα είναι άκρως επιθετική και μεταδοτική. Η κ. Παγώνη τόνισε πως χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των εκδρομέων που γύρισαν από τις διακοπές, με αποτέλεσμα την έκρηξη κρουσμάτων.