Ο παραλιακός οικισμός του Απόλλωνα Νάξου έδωσε και φέτος μια διαφορετική νότα στον εορτασμό της εθνικής επετείου της , καθώς στην παρέλαση συμμετείχε μόλις μία μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού και ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο ακόμα δεν πάει σχολείο.

Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε κανονικά και η 25η Μαρτίου γιορτάστηκε σε αυτόν τον οικισμό της Νάξου με όλες τις τιμές. Όπως αναφέρει το naxostimes.gr, η Εφραιμίνα, η μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού, κράτησε την ελληνική σημαία και παρέλασε μπροστά στους συγχωριανούς της ενώ τη συνοδεύει η μικρή Ιωάννα, που ακόμα δεν πάει σχολείο.

Το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις, έδωσε φέτος και η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Ευδοκία Κατσάνη, η οποία απέδωσε τιμές στο μνημείο των ηρώων ενώ η μαθήτρια κατέθεσε στεφάνι.

Σύμφωνα με το naxostimes., το δημοτικό σχολείο του Απόλλωνα, παρά το γεγονός ότι σε αυτό τα τελευταία χρόνια ο μέγιστος αριθμός των παιδιών δεν έχει ξεπεράσει τα τέσσερα, λειτουργεί κανονικά και μάλιστα έχει γίνει γνωστό στο πανελλήνιο για τις σχολικές εκδηλώσεις και τις παρελάσεις του.

Η Ευραιμίνα φέτος θα τελειώσει την Ε΄ Δημοτικού και όπως όλα δείχνουν, όταν του χρόνου αποφοιτήσει από το Δημοτικό σχολείο του Απόλλωνα, εάν δεν αποφασίσουν άλλοι γονείς να στείλουν εκεί τα παιδιά τους, το σχολείο θα κλείσει.