Μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης τους, πυροβόλησε η η δράστις τον πασίγνωστο οφθαλμίατρο το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στιγμές πανικού και τρόμου έζησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (11.11) κάτοικοι του Χαλανδρίου, όταν στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρέας και Φιλικής Εταιρείας ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ήταν η στιγμή που η δράστις προσπάθησε να σκοτώσει τον 68χρονο οφθαλμίατρο, Γιώργο Νέο, μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης τους η οποία φέρεται να είναι καρπός της εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσαν στο παρελθόν.

Σύμφωνα με το Newsbomb, τραγικό πρόσωπο της ιστορίας το κοριτσάκι, που είδε τη μητέρα του μπροστά στα μάτια του να πυροβολεί τον πατέρα του κι εκείνον να πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, μπροστά στην πολυκατοικία όπου διαμένουν και λίγες μόλις στιγμές αφότου την είχε παραλάβει από το σχολικό.

Μια γυναίκα που διαμένει στη γειτονιά μίλησε για την επίθεση που έγινε μπροστά στα μάτια του 13χρονου κοριτσιού.

«Το θύμα το γνωρίζω πολύ καλά, τη δράστιδα όχι. Ξέραμε ότι στήνει καρτέρι μπροστά στο σπίτι. Αυτή ζητούσε να δει το παιδί της, το δικαστήριο έχει δώσει όμως την επιμέλεια στον πατέρα και αυτή δεν έχει κανένα δικαίωμα, ούτε καν να βλέπει το παιδί», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με την ίδια, η δράστις είχε συλληφθεί αρκετές φορές καθώς βρισκόταν στην περιοχή και προκαλούσε προβλήματα στον γνωστό οφθαλμίατρο και τη σύζυγό του.

Δράστις και θύμα φέρονται να είχαν εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν, από την οποία απέκτησαν ένα 13χρονο σήμερα παιδί. Το θύμα, Έλληνας οφθαλμίατρος, φέρεται να μεγάλωσε το παιδί με την Αγγλίδα σύζυγό του, έχοντας πάρει την αποκλειστική επιμέλεια, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε η βιολογική μητέρα του παιδιού.

Όπως έγινε γνωστό, η δράστις είναι μία νεαρή, που δηλώνει εικαστικός, από την Αλβανία, η Κλοντιάνα Τσέλο – Παυλίδη, η οποία φέρεται να είχε στήσει καρτέρι τον οφθαλμίατρο, πυροβολώντας τον δευτερόλεπτα αφού ο γιατρός είχε παραλάβει το παιδί από το σχολικό λεωφορείο.

Ο άνδρας έπεσε αιμόφυρτος, με τους γείτονες να καλούν άμεσα ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ενώ η γυναίκα συνελήφθη, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, στο Χαλάνδρι.

Θύμα είναι ο οφθαλμίατρος, Γιώργος Νέος, ο οποίος δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώην σύντροφοι είχαν εμπλακεί σε πολύχρονη δικαστική διαμάχη, αρχικά για την πατρότητα του κοριτσιού και εν συνεχεία για την επιμέλειά του.

Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν μηνύματα που αντάλλασσαν δράστις και θύμα, με την Κλοντιάνα Τσέλο – Παυλίδη να ζητάει επίμονα από τον οφθαλμίατρο, Γιώργο Νέο το παιδί.

Η δράστις υποστηρίζει πως το θύμα είχε κακοποιήσει το παιδί τους, και μάλιστα παρουσίασε και πραγματογνωμοσύνη από το νοσοκομείο «Μητέρα» την οποία είχε αναρτήσει στο προφίλ της στα social media.