ΝΕΕΣ εξελίξεις για την που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο – Πιο συγκεκριμένα, κατατέθηκε νέα μήνυση σε βάρος του και με βάση αυτή πέρασε λίγο πριν από τις 9:30 το πρωί της επόμενης ημέρας -σήμερα Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου- ξανά την πόρτα του εισαγγελέα με τον αυτόφωρη διαδικασία.

Η καταγγελία που έγινε αφορά για προσωπικές στιγμές μιας κοπέλας την περίοδο 2004 – 2006, στιγμές που βιντεοσκοπήθηκαν και είναι μέχρι σήμερα αναρτημένα τα βίντεο στο διαδίκτυο.

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ακόμα τέσσερις περιπτώσεις γυναικών που φέρεται να γνωρίζουν πως έχουν πέσει θύματα της δράσης του μεσήλικα παρουσιαστή, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να τα εντοπίσουν. Για το λόγο αυτό, κάποιες από αυτές ενδεχομένως και σήμερα θα περάσουν το κατώφλι της προκειμένου να προσκομίσουν στοιχεία για να τα ερευνήσουν οι αρχές.

Αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με σοβαρό ενδεχόμενο να εμπλακεί η Οικονομική Αστυνομία για διερεύνηση πιθανού κέρδους από τα sextapes που ανέβαζε μανιωδώς σε τουλάχιστον 5 πορνοσάιτ του internet.

Από την άλλη, η νέα καταγγελία από μια 28χρονη κοπέλα (οικογενειακή φίλη), η οποία μετά τις αποκαλύψεις, έψαξε και βρήκε και αυτή δυο βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια στο σπίτι του 58χρονου παρουσιαστή, επιταχύνουν τις εξελίξεις και παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.

Όμως το πιο σοβαρό και άκρως επιβαρυντικό -σε ό,τι αφορά στην ποινική μεταχείριση για αυτόν- θα είναι η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας δείξει, και το ενδεχόμενο να αποδειχθεί ότι έβγαζε λεφτά από «ροζ εμπόριο», οπότε οι κατηγορίες δεν θα είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα αλλά κακουργηματικού, στο κομμάτι αυτό, με όλα τα σενάρια ανοικτά για τη συνέχεια των ερευνών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία ψάχνει να βρει και να ανασύρει σβησμένα αρχεία σεξουαλικού περιεχομένου στους τρεις υπολογιστές Apple που κατέχει και το καινούργιο iPhone, καθώς η πρώτη καταγγέλλουσα, η 30χρονη κοπέλα στη μήνυση που του έκανε, υποστηρίζει ότι μέσα στους υπολογιστές υπήρχαν αρχεία με φωτογραφίες και  videos από 50 γυναίκες.

Την ίδια ώρα, η δεύτερη καταγγέλλουσα στη μήνυση της αναφέρει, ότι υπάρχουν 12 βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούν 9 κοπέλες τα οποία βρίσκονται σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα με πορνό περιεχόμενο.