Κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του δύναμη που δε φαντάζεται…
Είναι αυτή, που όταν χρειαστεί θα τον ωθήσει να αγωνιστεί για τη ζωή του. Θα τον κάνει να μην τα παρατήσει στις αναποδιές και να πει “Μπορώ να τα καταφέρω”!

Είναι γεγονός, πως η ζωή μπορεί να μας δώσει μερικά πολύ γερά χτυπήματα. Το θέμα είναι να μην αναλωθούμε σε στενοχώριες του τύπου “Γιατί σε μένα;” ή “Πως θα ζήσω τώρα;”. Πρέπει από την κάθε ατυχία να έχουμε τη δύναμη να σηκώσουμε το κεφάλι αποφασιστικά και να θεωρήσουμε δεδομένο πως θα τα καταφέρουμε!

Η ιστορία του Terry McCarty που θα σας διηγηθούμε, μας διδάσκει ακριβώς αυτό: Να μην τα παρατάμε και να αγωνιζόμαστε για τη ζωή μας.

Όταν ο Terry ήταν μικρός είχε ένα φριχτό, παραμορφωτικό ατύχημα. Κανείς δεν περίμενε πως θα τα κατάφερνε. Εκείνος, όμως, τους διέψευσε όλους. Επέζησε και παρά τα προβλήματα του, σήμερα βοηθά τους ανθρώπους να ξεπερνούν τις δυσκολίες τους.

Στα 6 του χρόνια, ο Terry McCarty κάηκε όταν ένα δοχείο κηροζίνης ανατινάχτηκε στο πρόσωπο του, τυλίγοντας τον στις φλόγες. Το ατύχημα του ήταν πολύ σοβαρό. Μετά από αυτό, το 70% του σώματος του είχε εγκαύματα 3ου βαθμού.