Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Μυτιλήνης από την απόπειρα αυτοκτονίας ενός 17χρονου, υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες. Την πιθανότητα να οφείλεται στο γνωστό θανάτου, τη «», εξετάζει σοβαρά η Αστυνομία, ως αιτία για την πτώση χθες τα χαράματα 17χρονου από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οποία διέμενε με την οικογένεια του στη Μυτιλήνη.

Ο 17χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε σε κατάγματα στο πόδι του ενώ οι κακώσεις στο κεφάλι κρίθηκαν ως μη σημαντικές. Αργά το μεσημέρι της Δευτέρας οι γιατροί δήλωναν αισιόδοξοι, αφού η κατάσταση του είχε σταθεροποιηθεί και ο τραυματίας επικοινωνούσε κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, δεν αντιμετώπιζε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα και όλοι μιλούν για ένα εξαίρετο και ήσυχο παιδί.

Ωστόσο, ο 17χρονος απασχολούνταν για πολλές ώρες στο ίντερνετ και έτσι το σενάριο που μελετούν τώρα οι Αρχές, είναι να παρασύρθηκε από το γνωστό επικίνδυνο παιχνίδι “μπλε φάλαινα”, το οποίο έχει στοιχίσει τη ζωή σε πολλούς νέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φορητός υπολογιστής του νεαρού παραδόθηκε στην Αστυνομία και στάλθηκε σε ειδικά εργαστήρια της Αστυνομίας προκειμένου να ελεγχθούν οι διαδικτυακές επικοινωνίες του νεαρού πριν από την πτώση του.