Σε ερώτηση για το αν ο εν λόγω καθηγητής είχε επιδείξει και στο παρελθόν παρόμοια συμπεριφορά, η τόνισε πως δεν γνώριζε το τι έκανε εκείνος τις άλλες χρονιές.

«Υπήρξε μια διαφωνία με τον καθηγητή για τις απουσίες που μας βάζει», εξήγησε η μαθήτρια που ξυλοκοπήθηκε από τον καθηγητή της σε της Αττικής. Όπως πρόσθεσε, «όλο αυτό ξεκίνησε γιατί γινόταν χαμός στην τάξη» και της είπε να βγει έξω. «Μου είπε δεν επιτρέπεται αυτό που κάνεις», συμπλήρωσε η μαθήτρια μιλώντας στον Alpha και τόνισε πως απλά εκείνη άφησε το κινητό στο θρανίο.

Στο τέλος της ώρας η μαθήτρια επέστρεψε στην τάξη και ζήτησε από τον καθηγητή να της σβήσει την απουσία. Εκείνος αρνήθηκε και επανέλαβε πως οι πράξεις της ήταν παράνομες. «Παρών» εκείνη τη στιγμή ήταν κι ένας ακόμα καθηγητής, ο οποίος είπε στη μαθήτρια να βγει έξω για να ηρεμήσει. Τότε εκείνη σχολίασε: «Τι θα κάνει; Θα με βαρέσει;».

«Όταν μιλούσα με τον δεύτερο καθηγητή μου ήρθε ένα χαστούκι», υπογράμμισε η μαθήτρια και πρόσθεσε πως έπειτα ο καθηγητής την έπιασε και άρχισε να την τραβάει από τα μαλλιά. Συμμαθητές της επενέβησαν για να τους χωρίσουν.

Σε ερώτηση για το αν ο εν λόγω καθηγητής είχε επιδείξει και στο παρελθόν παρόμοια συμπεριφορά, η μαθήτρια τόνισε πως δεν γνώριζε το τι έκανε εκείνος τις άλλες χρονιές. «Μου έχει μείνει ένα ψυχολογικό τραύμα», πρόσθεσε η κοπέλα, εξηγώντας πως όταν μένει μόνη της, θυμάται το περιστατικό και δεν νιώθει καλά.

«Ούτε συγγνώμη δεν μου ζήτησε όταν με είδε στο γραφείο», κατέληξε η μαθήτρια.