Γλυκά Νερά – Εξελίξεις:  Ένας από τους δύο συνήγορους υπεράσπισης του 32χρονου πιλότου που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 20χρονη του στο σπίτι τους στα υπέβαλε την παραίτησή του.

 

Ο  κ. Σπύρου είπε ότι δεν επιθυμεί να ασχοληθεί περαιτέρω με την υπόθεση, σε κανένα σκέλος της, και την υπεράσπιση του κατηγορουμένου. Ερωτηθείς για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ο δικηγόρος υποστήριξε πως είναι προσωπικής φύσεως. Ο δικηγόρος είχε αναλάβει το σκέλος της υπόθεσης που αφορά την επιμέλεια του παιδιού του 32χρονου και της Καρολάιν.

Στον ανακριτή ο πιλότος

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του Καρολάιν που για σχεδόν 40 ημέρες προσποιούνταν πως κάποιοι άγνωστοι ληστές έκαναν το φριχτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου θα οδηγηθεί στον τακτικό ανακριτή στις 10:00 το πρωί της Τρίτης.

Οπως όλα δείχνουν, ο 32χρονος συζυγοκτόνος θα υποστηρίξει στον ανακριτή πως ο φόνος δεν ήταν προσχεδιασμένος και πως εκείνο το βράδυ η ένταση ανάμεσα σε αυτόν και την Καρολάιν ήταν πολύ μεγάλη. Παράλληλα, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις καθώς για περισσότερο από έναν μήνα παρουσίαζε στις αρχές το σενάριο της υποτιθέμενης ληστείας, που ποτέ δεν έγινε.

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του πιλότου, ο οποίος κρατείται στη , έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της κακοποίησης ζώου, αλλά και για δύο πλημμελήματα, της ψευδούς καταγγελίας, για άλλους υπόπτους και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση, στις αρχές.