: Η ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη, όπως επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της.

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά ενώ μεγάλη εντύπωση προκαλεί η νέα πληροφορία που ήρθε στο φως, ότι η μητέρα των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή, την ώρα που κατηγορείται για την δολοφονία της , καταθέτει αίτηση διαζυγίου.

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη, μετέφερε την αντίδραση του πατέρα των παιδιών μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός. Εδώ ο κόσμος χάνεται… ανέφερε ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεόραση του ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου στην αίτηση διαζυγίου αναφέρει μεταξύ άλλων στους λόγους, τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Μάνου Δασκαλάκη αναγράφοντας μάλιστα και συγκεκριμένο όνομα γυναίκας με την οποία ο σύζυγός της διατηρούσε σχέση περιστασιακά. Επιπλέον ανάμεσα στους λόγους υπάρχει και η κακοποιητική συμπεριφορά του συζύγου προς την ίδια.

Ο Μάνος Δασκαλάκης κάνει λόγο για «μυθεύματα» όσον αφορά την κακοποιητική συμπεριφορά λέγοντας μάλιστα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αυτή που είχε ακραίες συμπεριφορές, ωστόσο τονίζει ότι όλα αυτά δεν είναι του παρόντος, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

 

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ