: Σοκ προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV.

Πιο αναλυτικά, όπως αποδεικνύεται, το παιδί πέρασε τραγικές ώρες και βασανίστηκε μέχρι τελικά να καταλήξει. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η ξεκίνησε την προσπάθεια να δολοφονήσει την 9χρονη μια μέρα πριν τον θάνατό της.

Μέσα στη δικογραφία ξεκαθαρίζεται πως η Ρούλα ήταν μόνη της στο δωμάτιο κάθε φορά που το παιδί είχε επεισόδια. Από την άλλη, δεν φέρεται να έπαθε κάποιο επεισόδιο όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική.

Με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας, στις 28/1/2022 η Τζωρτζίνα υπέστη ένα πρώτο επεισόδιο 3,5 λεπτών κατά το οποίο παρουσίασε ταχυκαρδία, ταχύπνοια και καταγράφηκαν άλλα φαινόμενα, όπως κόρες σε μυδρίαση και ακινησία άκρων. Με χορήγηση φαρμάκου η κατάστασή της βελτιώθηκε.

Περίπου 25 λεπτά αργότερα σημειώθηκε ακόμα ένα επεισόδιο 1,5 λεπτού, το οποίο λύθηκε αυτόματα. Στις δυόμιση την ίδια ημέρα, ακόμα ένα επεισόδιο 3 λεπτών προβλημάτισε τους γιατρούς, ενώ η 9χρονη εμφάνισε και πυρετό.

Τα επόμενα περιστατικά καταγράφηκαν στις εξίμιση το απόγευμα και στις δωδεκάμιση τα μεσάνυχτα, ενώ διήρκεσαν για 1,5 λεπτό το καθένα. Στη συνέχεια ακούστηκε η φράση της Ρούλας Πισπιρίγκου «αυτά τα επεισόδια δεν είναι τίποτα, το μεγάλο δεν το έχετε δει ακόμα».

Την επόμενη μέρα, στις 29 του μήνα, το παιδί στις δυόμιση το μεσημέρι έπαθε άπνοια και οι κόρες ήταν πάλι σε μυδρίαση. Οι γιατροί προχώρησαν σε προσπάθεια ανάνηψης για μία ώρα, ενώ η Τζωρτζίνα διασωληνώθηκε. Τελικά λίγο πριν τις τέσσερις κατέληξε.

Την απολογία της ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας που θα γίνει σήμερα, Δευτέρα ετοιμάζει την ίδια ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας στην Πάτρα. Το μεσημέρι της Κυριακής μετέβησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) οι δύο δικηγόροι της, ο Κωνσταντίνος και ο Όθωνας Παπαδόπουλος τον οποίο επέλεξε η κατηγορούμενη, ενώ μαζί τους ήταν η μητέρα και η αδελφή Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ