Η μητέρα έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου  καθώς ο γιος της -όπως ισχυρίζεται στη μήνυσή της- όταν επέστρεφε από το έφερε σημάδια και μώλωπες.

Η μητέρα του 9χρονου άρχισε να παρατηρεί τα σημάδια στο παιδί της κατά τους τελευταίους μήνες. Επρόκειτο για ανεξήγητα σημάδια, καθώς δεν υπήρχαν στο παιδί όταν έφευγε το πρωί από το σπίτι για να πάει στο ειδικό σχολείο, σύμφωνα με πληροφορίες του Star.

Η μητέρα, στην καταγγελία της, αναφέρεται και στις απαντήσεις που φέρεται να λάμβανε από το σχολείο του παιδιού:

«Είδα το παιδί μου με σημάδια, μώλωπες και κοψίματα, καθώς επέστρεφε από το σχολείο. Κάθε φορά που έβλεπα το παιδί σε αυτή την κατάσταση επικοινωνούσα με το σχολείο για να δω τι έγινε και πώς προκλήθηκαν τα σημάδια. Δεν έπαιρνα πειστική απάντηση, ενώ τις περισσότερες φορές δεν το είχαν αντιληφθεί και τους ενημέρωνα εγώ. Μου έλεγαν ότι θα το διερευνήσουν και ότι αυτά γίνονται στιγμιαία».

«Αναγκάστηκα να καταθέσω μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να μάθω την αλήθεια» προσθέτει, μιλώντας στο ίδιο μέσο.

Η μήνυση στην Ασφάλεια Λάρισας κατατέθηκε στις 13 Ιανουαρίου και οι αστυνομικοί έχουν λάβει καταθέσεις από τη μητέρα και τους εκπαιδευτικούς. Μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία, θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα για την άσκηση ποινικής δίωξης.