: Ο υπουργός ανάπτυξης αναφέρθηκε στο πότε θα ανοίξουν κάποιες δραστηριότητες αλλά και το πώς θα γίνει το άνοιγμα τους. Δείτε στο ipaidia.gr τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα καταστήματα.

Τι θα ισχύει με το 13032

Στόχος της κυβέρνησης είναι το σταδιακό άνοιγμα της οικονομικής δραστηριότητας πιθανότατα από τις 22 Μαρτίου ή μια εβδομάδα αργότερα, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μιλώντας, σήμερα, στα Παραπολιτικά 90,1.

Αναφορικά με τον τρόπο που θα λειτουργήσει το , ο υπουργός διευκρίνισε πως θα ανοίξει κανονικά και όχι με αλλά με αποστολή που θα θέτει περιορισμό στον χρόνο που θα μπορεί κάποιος να κάνει τις αγορές του.

Για την , ο κ. Γεωργιάδης είπε πως θα ανοίξει σε δεύτερο χρόνο, πιθανότατα στις 15 Απριλίου και μόνο σε εξωτερικούς χώρους σημειώνοντας ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία των εμβολιασμών.

Lockdown: Έρχεται νέος πενταψήφιος για ψώνια

Ο υπουργός σημείωσε ότι η κατάσταση με τα αυξημένα στην Αττική έχει να κάνει με την επικράτηση της βρετανικής μετάλλαξης.

Τέλος, σημείωσε πως κανείς δεν δέχεται φαινόμενα αστυνομικής αυθαιρεσίας και πρόσθεσε πως ο αστυνομικός πρέπει να διατηρεί την ψυχραιμία του.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ