Επιστρεπτέα Προκαταβολή: «Ψαλίδι» στους δικαιούχους – Πότε ανοίγει ο 7ος κύκλος

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: «Ψαλίδι» στους δικαιούχους – Πότε ανοίγει ο 7ος κύκλος

: Πριν ακόμα γίνουν οι πληρωμές για τον 6ο κύκλο έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τον 7ο κύκλο της επιστρεπτέας. Δείτε στο ipaidia.gr πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι.

Πότε θα γίνει η

Για την επιστρεπτέα προκαταβολή 6 έχουν υποβάλλει αίτηση 721.395 αλλά εκτιμάται πως μόλις σε 400.000 εξ’ αυτών θα δοθεί το ποσό της επιχορήγησης.

Στις αρχές του μήνα θα υπάρξει και ενημέρωση με τα κριτήρια των επιχειρήσεων που θα λάβουν την επιχορήγηση της .

Το «ξεκαθάρισμα» των δικαιούχων του 6ου κύκλου της Επιστρεπτέας θα γίνει εντός της εβδομάδας καθώς υπολογίζεται ότι μπορεί να «κοπούν» ακόμη και ο 1 στους 2 από όσους υπέβαλαν αίτηση. Το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα μεγάλο καθώς τα κονδύλια για την Επιστρεπτέα 7, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, θα είναι διπλάσια σε σχέση με την Επιστρεπτέα 6 και τα χρήματα που θα μοιραστούν οι θα φτάνουν στο 1 δισ. ευρώ.

Όπως όλα δείχνουν η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου.

Ακόμα είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την επιλογή των δικαιούχων της Επιστρεπτέας 6 και ότι ο υπουργός Οικονομικών έχει οριοθετήσει το διάστημα από 3 έως 5 Μαρτίου για την εκταμίευση των χρημάτων για τον 6ο κύκλο, οι διαδικασίες για τον 7ο κύκλο δεν αναμένεται να ξεκινήσουν πριν τις 15 Μαρτίου.

Άγνωστο παραμένει και ποια θα είναι η περίοδος αναφοράς για τις επιχειρήσεις προκειμένου να εξεταστεί εάν πληρούν τα κριτήρια. Πλέον η αντίστοιχη περσινή περίοδος του Μαρτίου 2020 είναι περίοδος που είχε ξεκινήσει το πρώτο σκληρό και ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να συγκριθεί ο τζίρος των επιχειρήσεων.

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές Φεβρουαρίου – Ημερομηνία

ΟΑΕΔ: Τα «άγνωστα» επιδόματα για ανέργους – Δικαιούχοι

Lockdown: Έρχεται ΝΕΑ παράταση; Τι θα γίνει την Τσικνοπέμπτη και το Πάσχα

 

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !