Επίδομα 800 ευρώ: Πληρωμές – Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Επίδομα 800 ευρώ: Πληρωμές – Αναλυτικά οι ημερομηνίες

: Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα λάβουν οι επιστήμονες που υπέβαλαν έως τις 15 Μαΐου τα 600 ευρώ της . Ακόμη ένα κύμα πληρωμών για σε εργαζόμενους που δεν είχαν λάβει τα 800 ευρώ για ποικίλους λόγους, ξεκινάει από σήμερα, Παρασκευή.

Παράλληλα, εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα λάβουν οι επιστήμονες που υπέβαλαν αίτηση έως τις 15 Μαΐου τα 600 ευρώ της ειδικής οικονομικής ενίσχυσης που αντικατέστησε το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με τα , μετά την κατάργηση του τελευταίου.

Οι νέες πληρωμές που ξεκινούν από σήμερα αφορούν σε εργαζομένους ειδικών κατηγοριών, των οποίων η υποβολή των αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί. Αυτοί περιλαμβάνουν άτομα που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, απασχολούμενους σε επιχείρηση που μεταβιβάστηκε, δανειζόμενους εργαζομένους, κ.λπ.

Όσον αφορά τους εργαζομένους των ειδικών κατηγοριών που συνεχίζουν να κάνουν αιτήσεις μέχρι τις 17 Μαΐου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ειδικού μηχανισμού στήριξης των εργαζομένων , τα 800 ευρώ θα καταβληθούν την ερχόμενη Τρίτη. Στο τέλος Μαΐου θα λάβουν τα 800 ευρώ οι εργαζόμενοι που δήλωσαν λάθος iban ή έκαναν κάποιο λάθος στην υπεύθυνη δήλωση, με αποτέλεσμα να μην καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού.

Τέλος, τον Ιούνιο θα γίνουν οι πληρωμές για τους εργαζομένους που οι συμβάσεις τους βρίσκονται σε αναστολή και τον Μάιο, καθώς οι επιχειρήσεις τους παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή, ή επαναλειτουργούν σταδιακά μέσα στον τρέχοντα μήνα.

Επίδομα 800 ευρώ: Ποιές νέες κατηγορίες εργαζομένων θα το λάβουν

Επίδομα 800 ευρώ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις ειδικές κατηγορίες εργαζομένων

Μενδώνη: Οικονομική ενίσχυση 800 ευρώ και μέτρα στήριξης για τον Πολιτισμό

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !