για όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν αίτηση – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε στο

Ανακοινώθηκε πως, ανοίγει ξανά η πλατφόρμα του Προγράμματος , για όσους δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν αίτηση εγκαίρως, έως την προηγούμενη Δευτέρα 5 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται πως φέτος σημειώθηκε «βροχή» αιτήσεων καθώς υποβλήθηκαν σε λίγες μέρες 579.580 αιτήσεις για συνολικά 1.068.904 επιταγές, ενώ οι διαθέσιμες επιταγές για δικαιούχους και ωφελούμενους είναι 300.000.

Γι αυτό υπήρξαν αρκετά παράπονα πως πολλοί ήταν όσοι δεν μπόρεσαν λόγω δυσλειτουργικών στην πλατφόρμα να ολοκληρώσουν και να υποβάλλουν έγκαιρα την αίτησή τους, επειδή κυρίως η πλατφόρμα φαινόταν εκτός λειτουργίας. Γι αυτό και η ΔΥΠΑ δίνει δεύτερη ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν τώρα τις αιτήσεις τους.

Ειδικότερα, η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων-Ανέργων 2023-2024 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) θα παραμείνει ανοιχτή από την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 17:00 μέχρι την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 23:59, για όσους δικαιούχους και παρόχους δεν πρόλαβαν να υποβάλουν την αίτησή τους πριν τη λήξη της προθεσμίας την περασμένη Δευτέρα 5 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται στις διευθύνσεις:

Δικαιούχοι

Πάροχοι