Διαβάστε στο πότε χαλάει ο καιρός – Πότε αναμένεται να πέσει και πάλι ραγδαία η θερμοκρασία, τι αναμένεται να γίνει με τον

Σήμερα 13/2 η χώρα χωρίζεται σε δύο τμήματα, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: προς τα δυτικά και βόρεια θα έχουμε αίθριο καιρό με ήλιο και συννεφιές, στα ανατολικά και νότια συννεφιές που θα αφήνουν ασθενείς βροχές και χιονόνερο στα χαμηλά υψόμετρα και λίγα χιόνια σε ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι ισχυροί, η θερμοκρασία στα δυτικά στους 13-14 βαθμούς και στα ανατολικά και βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 8-12 βαθμούς.

Στην Αττική, κυρίως στα βόρεια προς τον Κηθαιρώνα, την Πάρνηθα, την Πεντέλη, θα έχουμε χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα 500 μέτρα και πιο πάνω. Πιο νότια θα έχουμε ήλιο. Ο υδράργυρος στους 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ήλιος στο μεγαλύτερο μέρος του νομού. Οι άνεμοι δεν θα προβληματίσουν και η θερμοκρασία στους 10-11 βαθμούς, «Προσοχή νωρίς το πρωί στον παγετό» λέει ο κ. Μαρουσάκης στην πρόβλεψη του καιρού.

Το κρύο επιμένει και αύριο και από Τετάρτη 15/2 ανεβαίνει η θερμοκρασία. Πέμπτη με Παρασκευή το θερμόμετρο θα φτάσει στους 16-18 βαθμούς. Η προσοχή επικεντρώνεται στο τελευταίο 10ήμερο του Φεβρουαρίου με ένα ισχυρό ψυχρό κύμα να χτυπάει ξανά την πόρτα μας. «Έρχεται αρκετό κρύο προς το τέλος του μήνα» λέει ο μετεωρολόγος.