Βγήκε η βαθμολογία Πανελληνίων 2015 – Άνοιξε το results.it.minedu.gov.gr

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/06/2015 - 12:49 | Author: Newsroom Ipaidia

Βγήκε η βαθμολογία Πανελληνίων

Αναρτήθηκαν στα λύκεια της χώρας η βαθμολογία των Πανελλήνιων εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β΄ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα).

Οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Άνοιξε το http://results.it.minedu.gov.gr/ σε λίγο οι βαθμολογίες

Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων και των Επαγγελματικών Λυκείων – Β’ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) θα αναρτηθούν την Τρίτη 23.6.2015 περί τις 13.00 σε όλα τα λύκεια της χώρας. Αντίστοιχα, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ – Α’, καθώς και των ΕΠΑΛ – Β’ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν την Πέμπτη 25.6.2015 περί τις 13.00 σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας.
Ολοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Οπως ανακοινώθηκε ακόμη από το υπουργείο, για τους βαθμούς των ειδικών μαθημάτων θα εκδοθεί νέο δελτίο Τύπου τις επόμενες ημέρες. Πάντως υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ οι οποίοι συμμετείχαν στις εφετινές πανελλαδικές εξετάσεις πρέπει ως τις 26.6.2015 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).
Loading...


  • europalso   ideascentral