: Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Βόλου είναι η πρώτη που πέρασε στην στην Ψυχολογία του ΕΚΠΑ.

Η ίδια όχι μόνο κατάφερε να κόψει το νήμα των πρώτη στα ΓΕΛ της Μαγνησίας, όχι μόνο κατάφερε να εισαχθεί στην πρώτη της επιλογή, που είναι η Ψυχολογία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά κατάφερε και την πρώτη θέση εισαγωγής στην εν λόγω σχολή.

Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Βόλου με έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και όπως δήλωσε στο Magnesianews ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα δια ζώσης μαθήματα και η νέα της φοιτητική πραγματικότητα.

Η Κωνσταντίνα έγραψε 19 στην Έκθεση, 20 στην Κοινωνιολογία, 19.7 στην Ιστορία και 19.3 στα Αρχαία. Λάτρης των τεχνών, τόνισε πως την ενδιέφερε πάντα η Ψυχολογία, καθώς είναι μια ανθρωποκεντρική Σχολή. Φυσικά, έχοντας την αγάπη και το μεράκι των τεχνών, αποτελεί και μια επιστήμη που μπορεί να συνδυαστεί και με τις Τέχνες.

Για την Κωνσταντίνα ο στόχος επιτεύχθηκε και το μεγάλο της χαμόγελο, όπως και η αισιοδοξία της για το μέλλον σφραγίζουν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την επιτυχία της.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ