: Μαμά και κόρη έβαλαν το στοίχημα μαζί, ανέβηκαν τον «Γολγοθά» και όταν βγήκαν οι 2018 πανηγύρισαν τον διπλό θρίαμβο!

Και οι δύο μπήκαν στις που αποτέλεσαν την πρώτη επιλογή τους. Η κόρη, Δέσποινα- Παρασκευή Σταθοπούλου από το Μουσικό Σχολείο, εισήχθη στο Τμήμα Ψυχολογίας Θεσσαλονίκης και η μαμά, Μαρία Μαστρογιάννη, πέτυχε την εισαγωγή της στο ΙΑΚΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο.

Τα αποτελέσματα των και οι σπουδές, θα βρουν τη Δέσποινα Σταθοπούλου να μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη, όμως θα συνεχίσει παράλληλη πορεία με τη μητέρα της που μαζί με την εργασία της θα συνδυάσει και τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο στον Βόλο.

Περήφανες η μία για την άλλη για την επίτευξη των στόχων τους, θα θυμούνται τις πανελλαδικές ως μια δύσκολη δοκιμασία. Που όμως τους άφησε μια γλυκιά γεύση… Κι αυτό καθώς έδωσαν μαζί τον αγώνα, ένιωσαν η μία την αγωνία της άλλης, προσπάθησαν και τα κατάφεραν.

«Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Διαβάζαμε μαζί, μαζί γνωρίσαμε τα όριά μας, μαζί κάναμε θυσίες και δίναμε κουράγιο η μία στην άλλη. Για μένα προσωπικά ήταν ένα όνειρο, πες ένα απωθημένο. Για προσωπικούς λόγους δεν έδωσα πανελλαδικές και αποφάσισα να το κάνω τώρα. Τώρα ήρθε για μένα το πλήρωμα του χρόνου να ανοίξω έναν νέο κύκλο, αυτόν της πραγματοποίησης ονείρων», αναφέρει η Μαρία Μαστρογιάννη, η οποία γιόρτασε τα 50ά γενέθλια στις 10 Ιουνίου, ενώ διάβαζε για να δώσει εξετάσεις την επομένη στο μάθημα των αρχαίων ελληνικών, σύμφωνα με το taxydromos.gr