Το Υπουργείο Παιδείας για τις Eγγραφές πρωτοετών φοιτητών eregister.it.minedu.gov.gr

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/09/2019 - 10:34 | Author: Newsroom Ipaidia

: Προσοχή στις και τις ημερομηνίες για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις στο eregister.it.minedu.gov.gr

Το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε νακοίνωση  για τις εγγραφές πρωτοετών φοιτητών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω ηλεκτρονικής αιτήσεις στο eregister.it.minedu.gov.gr.

eregister.it.minedu.gov.gr Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών: Προθεσμία Διαδικασία

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή των επιτυχόντων έτους 2019 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα από Τετάρτη 18 έως και Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.
Μέσα στην ίδια προθεσμία εγγραφών (18-27 Σεπτεμβρίου) υποβάλλουν αίτηση για εγγραφή στα Πανεπιστημιακά Τμήματα, μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά, οι απόφοιτοι Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, οι οποίοι διακρίθηκαν στη Βαλκανική ή στη Διεθνή Ολυμπιάδα Μαθηματικών, Πληροφορικής ή Ρομποτικής, Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας ή στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για νέους επιστήμονες ή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Μαθηματικών Κοριτσιών (EGMO) και τους έχει απονεμηθεί, πρώτο, δεύτερο ή τρίτο βραβείο (χρυσό, αργυρό ή χάλκινο μετάλλιο). Για τη συγκεκριμένη ειδική κατηγορία ΔΕΝ εφαρμόζεται η ηλεκτρονική εγγραφή.  • Το ipaidia.gr στο google news

    Τελευταίες Ειδήσεις

    Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020    • ideascentral

      europalso