Σπουδαστές ΔΙΕΚ: Ζήτησαν συνάντηση με το υπουργείο και δεν έγινε ποτέ

Σπουδαστές ΔΙΕΚ: Ζήτησαν συνάντηση με το υπουργείο και δεν έγινε ποτέ

Συνάντηση με με κάποιον αρμόδιο από το για σοβαρά ζητήματα που τους απασχολούν ζήτησε αντιπροσωπεία σπουδαστών από τις , ωστόσο η συνάντηση δεν έγινε ποτέ.

Η ανακοίνωση:

Χαιρετίζουμε και στηρίζουμε την σημερινή κινητοποίηση των συναδέλφων μας από τις Επαγγελματικές Σχολές του ΟΑΕΔ Αιγάλεω, Ρέντη, Αγίων Αναργύρων και Ελευσίνας στο Υπουργείο Παιδείας, στην οποία παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΣΥΣΔΙΕΚ.

Οι σπουδαστές των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ δίκαια αγανακτούν και αγωνίζονται αφού ο νόμος που ψήφισε το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνηση υποβαθμίζει τις σχολές και το πτυχίο τους.

Παρότι αντιπροσωπεία σπουδαστών από τις ΕΠΑΣ και εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Συλλόγου σπουδαστών ζήτησαν συνάντηση με κάποιον αρμόδιο από το υπουργείο Παιδείας για αυτό το σοβαρό ζήτημα που απασχολεί και άλλα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στις σπουδές μας και παρά την αναμονή ωρών, αυτή η συνάντηση δεν έγινε ποτέ!

Δεν μένουμε έκπληκτοι! Δεν είναι η πρώτη φορά που το υπουργείο κρατάει αυτή την στάση απέναντι στους σπουδαστές που αγωνιούν για τις σπουδές και το μέλλον τους!

Συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας!

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !