Σε Ορεστιάδα και Νέα Βύσσα η Νίκη Κεραμέως

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/09/2019 - 15:32 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Στην Ορεστιάδα αλλά και τη Νέα Βύσσα αναμένεται να βρεθεί η υπουργός Παιδείας και συγκεκριμένα το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου.

Η κ. θα επισκεφθεί την περιοχή στις 9 ή 10 Οκτωβρίου, κάτι που επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης στην διάρκεια του χθεσινοβραδινού δημοτικού συμβουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, θα βρεθεί σίγουρα στο Καραθεοδώρειο Δημοτικό Σχολείο Νέας Βύσσας προκειμένου να εγκαινιάσει την βιβλιοθήκη του σχολείου, που διαμορφώθηκε με την βοήθεια της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”(εργαζόμενοι της εταιρείας Teleperformance συγκέντρωσαν τα χρήματα για τη διαμόρφωση της βιβλιοθήκης) , ενώ παράλληλα ενίσχυσε και στον εξοπλισμό με τεχνολογικό εκπαιδευτικό και αθλητικό υλικό, διαμορφώνοντας μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο την αυλή.

Η υπουργός Παιδείας αναμένεται να επισκεφθεί τα Τμήματα Γεωπονίας-Δασολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης σχολικές μονάδες και να ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής από το δήμαρχο και άλλους εκπροσώπους θεσμικών φορέων. • Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις για πανελλήνιες 2020

     • ideascentral

   europalso