: Δείτε όλα τα τελευταία ΝΕΑ – Πότε θα γίνει η τρίτη φάση σύμφωνα με ανακοίνωση του Τάκη Ρουμπή, τ. αιρετό ΠΥΣΠΕ Α Αθήνας και Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «ο Μακρυγιάννης»

Σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η Γ’ Φάση εκπαιδευτικών και  ο αριθμός αυτών που θα προσληφθούν σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση θα ανέλθει σε 2.500.

Γ Φάση προσλήψεων τις επόμενες 2 εργάσιμες ημέρες Επίσης η Υπουργός ΠΑΙΘ κα Κεραμέως ανέφερε σήμερα σε συνέντευξή της στα Παραπολιτικά 90,1, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τις , ότι τις επόμενες 2 εργάσιμες ημέρες θα γίνουν προσλήψεις εκπαιδευτικών για να καλυφθούν τα κενά που έχουν προκύψει από λήψη αδειών εκπαιδευτικών.

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, απέστειλε σε Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και σε Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) της χώρας, έγγραφο υπ. αριθμ. 133185/Ε4/20-10-2021, με το οποίο καλούνται να προβούν στην ηλεκτρονική καταχώριση στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (), των λειτουργικών κενών σε αναπληρωτές μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ). Η καταγραφή γίνεται προκειμένου να εκδοθεί Ειδική Πρόσκληση σύμφωνα με το άρθρο 86 του Ν. 4547/2018 (ΦΕΚ 102 Α ́), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Σημειώνεται ότι

Το παρόν αφορά μόνο στις Δ/νσεις Εκπ/σης που περιλαμβάνονται στα φύλλα του excel-(Δείτε ακολούθως στο φύλλο excel ποιες περιλαμβάνονται)

Για τις Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπ/σης το ΟΠΣΥΔ θα είναι διαθέσιμο εντός της ημέρας για την καταχώριση των κενών που αφορούν αποκλειστικά στην αρμοδιότητά τους, ήτοι τα ΣΔΕΥ-ΚΕΔΑΣΥ και τα ΚΕΔΑΣΥ