: Ενημέρωση σχετικά με την Α’ Φάση έβγαλε πριν λίγη η ώρα ο ΠΑΣΑΔ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οι προσλήψεις θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη 26.8.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΣΑΔ

Η προσλήψεων μετατίθεται κατά πάσα πιθανότητα για αύριο καθώς υπήρξε νέα επικαιροποίηση των κενών.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση της Ειδικής, στην παράλληλη στήριξη θα υπάρξει ένας εξορθολογισμός ώστε να κατανεμηθούν οι εκπαιδευτικοί ομοιόμορφα (π.χ να μην έχει ένα σχολείο 7 και το διπλανό 2 ενώ υπάρχουν ανάγκες και στα δύο) και δε θα υπάρξει ο λεγόμενος “κόφτης”, που κυκλοφορεί ως πληροφορία τις τελευταίες μέρες.

Έτσι, και σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, οι της παράλληλης θα κινηθούν πάνω-κάτω στα περσινά επίπεδα ενώ προς ίδρυση βρίσκονται νέα τμήματα ένταξης, τα οποία θα δοθούν πιθανότατα ως κενά μέσα στην τρέχουσα χρονιά.

Οι προσλήψεις εκτιμούμε πως θα περιλαμβάνονται στη β’ φάση και οι ΔΥΕΠ βρίσκονται προς υπογραφή στο γραφείο της υπουργού, οι οποίες όμως πιθανόν να καθυστερήσουν και να μην τρέξουν στη Β’ φάση αλλά λίγο αργότερα.

Ως προς τις , ενημερωθήκαμε ότι δεν είναι αυτονόητη φέτος η ανανέωση τους μες στη χρονιά.

Τέλος, μας έγινε γνωστό, από τη Διεύθυνση Προσωπικού, πως βελτιώσεις θέσεων δε θα μπορούν να γίνουν πάρα μόνο για τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Για οτιδήποτε νεότερο, θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ