Προσλήψεις αναπληρωτών 2020 με προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ

Προσλήψεις αναπληρωτών 2020 με προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ

: Πιστώσεις , ΖΕΠ Προσωρινοί πίνακες 2ΓΕ το πρώτο 10ημερο Αυγούστου. Με προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ θα γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών –  Ενημέρωση από ΠΑΣΑΔ. Δείτε στο ipaidia.gr τις τελευταίες ειδήσεις.

Οι πιστώσεις θα είναι, πιθανόν, ελαφρώς αυξημένες σε σχέση με τις περσινές, σε όλα τα προγράμματα.

Προσλήψεις αναπληρωτών 2020 –  Α Φάση 20.000 αναπληρωτές –  Χρονοδιάγραμμα

Οι ΤΥ βρίσκονται για υπογραφή στην Υπουργό Παιδείας προκειμένου να δημοσιευτούν σε ΦΕΚ και θα πιέσουμε να επισπευστούν οι διαδικασίες προκειμένου να είναι έτοιμες για την Α’ φάση προσλήψεων.

Πίνακες αναπληρωτών 2020

Οι προσωρινοί της 2ΓΕ, σύμφωνα με την νέα ενημέρωση του ΑΣΕΠ προς το Υπουργείο, θα είναι έτοιμοι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Η εκτίμηση πάντως για την έκδοση οριστικών της 1ΓΕ είναι από τον νέο χρόνο έως την άνοιξη του 2021 ενώ για τη 2ΓΕ δε μπορεί μέχρι στιγμής να γίνει οποιαδήποτε πρόβλεψη.

Αιτήσεις αναπληρωτών  – Προσλήψεις

Το Υπουργείο με βάση το άρθρο 64 του 4692, δεν εξετάζει άλλο ενδεχόμενο πέραν της χρήσης των προσωρινών πινάκων του ΑΣΕΠ για προσλήψεις αναπληρωτών.

Αποδέχεται πως θα γίνουν λάθη λόγω των ενστάσεων, αλλά αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει τη διαδικασία και στην περίπτωση που κάποιοι δικαιωθούν στην ένστασή τους, είναι δεδομένο ότι θα τους προσμετρηθεί η προϋπηρεσία που έχασαν. Όλα τα υπόλοιπα θα διεκδικηθούν απ’ τον ενδιαφερόμενο δικαστικά.

Μόνιμοι διορισμοί Ειδική αγωγή: Δήλωση περιοχών στο ΟΠΣΥΔ

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !