Πότε θα κατατεθεί το σχέδιο νόμου για τις Υποστηρικτικές Δομές της Εκπαίδευσης

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔16/04/2018 - 15:34 | Author: Newsroom Ipaidia

 Σχετικά με την κατάθεση και ψήφιση στη Βουλή του σχεδίου νόμου για τις και την Επιλογή Στελεχών, υπάρχει εδώ και καιρό μια διαρκής σύγχυση όσον αφορά στις ημερομηνίες, η οποία πηγάζει από αλληλοσυγκρουόμενες εκτιμήσεις και δηλώσεις υπηρεσιακών και πολιτικών παραγόντων του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. ΚΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΟΥΓΙΑ

 

·Συγκεκριμένα στην συνάντηση της Υφυπουργού Παιδείας κας Τζούφη, παρόντος του Δ/ντή Ε.Α.Ε. κου Κασσιανού, με το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, η κα Υφυπουργός είχε πει πως εντός του προσεχούς Μαΐουθα έχει ψηφισθεί το εν λόγω νομοσχέδιο, για να παρέμβει ο κος Κασσιανός και να πει πως αυτό θα γίνει έως τα τέλη Απριλίου.

 

·Την Μεγάλη Πέμπτη Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με είχε πληροφορήσει πως το σχέδιο νόμου θα συζητηθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής μετά την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, αφού προηγουμένως κατατεθεί .

 

·Σήμερα στο Δελτίο Τύπου του Π.Ε.Σ.Ε.Α. το σχετικό με τη συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου με την Υφυπουργό Παιδείας κα Τζούφη, διαβάζουμε πως η Υφυπουργός δήλωσε πως "θα υπάρξουν βελτιώσεις στο νομοσχέδιο για τις νέες δομές της Π.Ε.&Δ.Ε. και στα μέσα Μαΐου θα κατατεθεί στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου θα κληθούν οι ενδιαφερόμενοι φορείς να καταθέσουν τις προτάσεις τους, πριν την εισαγωγή του στην Ολομέλεια προς ψήφιση".

 

·Μετά απ αυτά επικοινώνησα σήμερα με Συμβούλους του Υπουργού Παιδείας, οι οποίοι επιφυλάχθηκαν ν απαντήσουν επί του θέματος.

 

Εν τέλει διαλέγετε και παίρνετε.

 

Loading...
  • europalso   ideascentral