Ξεκίνησε από Διευθύνσεις Εκπαίδευσης η εισαγωγή των προσόντων-δικαιολογητικών των υποψηφίων των για την Ειδική Αγωγή στο .

Εμφανίζονται δε σε κάποιους τα νέα στοιχεία, όπως έχουν καταχωρηθεί, οπότε σιγά-σιγά μπορεί να συνδεθεί κάποιος με το σύστημα για να προβεί σε έλεγχο. Δηλώσεις Προέδρου Λίγες ώρες πριν ο Πρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού () κος Α. Παπαϊωάννου, προχώρησε σε αυτές τις διευκρινίσεις, καθότι έγινε δέκτης της αγωνίας των υποψηφίων, μετά την ανακοίνωση πως κατατέθηκαν 80.000 αιτήσεις έναντι 45.000 πριν δύο χρόνια, για έγκαιρη έκδοση των πινάκων μέχρι τον Αύγουστο, προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να εργαστούν με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις του Προέδρου στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή το έργο επί της διαδικασίας κατάρτισης νέων Αξιολογικών Πινάκων Ειδικής Αγωγής και ακολούθως μετά τη λήξη της προθεσμίας των σχετικών αιτήσεων η εμπλοκή του αναμένεται να ξαναρχίσει περί τα τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου