Παράσταση διαμαρτυρίας στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Παιδείας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/07/2014 - 11:42 | Author: Newsroom Ipaidia

9 Ιουλίου 2014 παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Α. Λοβέρδου,

Μαύρη επέτειος για τη δημόσια εκπαίδευση. Ένας χρόνος ακριβώς από την ανακοίνωση της διαθεσιμότητας τους, εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα – απόλυση και απολυμένοι σχολικοί φύλακες πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο πολιτικό γραφείο του Α.
Λοβέρδου.
Διεκδίκησαν την επιστροφή των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των σχολικών φυλάκων στα σχολεία.

Μαύρη επέτειος: Όχι στις απολύσεις – Όχι στο ξεπούλημα και τη συρρίκνωση του δημόσιου σχολείου

Να επιστρέψουν καθηγητές, φύλακες και μαθητές στα σχολεία

Την 9 Ιουλίου -ημέρα της μαύρης επετείου, της ανακοίνωσης της διαθεσιμότητας μας- εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα και σχολικοί φύλακες στις 10.45 π.μ. πραγματοποιήσαμε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Παιδείας Α. Λοβέρδου ζητώντας να οριστεί συνάντηση με τον Υπουργό.

Δηλώσαμε για ακόμα μια φορά ότι δεν αποδεχόμαστε τις απολύσεις και διεκδικούμε την επιστροφή των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των σχολικών φυλάκων στα σχολεία.

Μετά από τη διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα -λόγο απουσίας του Α. Λοβέρδου εκτός Αθηνών- οι εκπαιδευτικοί και οι σχολικοί φύλακες που συμμετείχαμε στη διαμαρτυρία, αποχωρήσαμε από το γραφείο του Α. Λοβέρδου και κατευθυνόμενοι προς το Σύνταγμα ενωθήκαμε με την μαζική πορεία των εργαζομένων της ΑΔΕΔΥ που κατέληξε στο Υπουργείο Δ. Μεταρρύθμισης

Συντονιστική επιτροπή εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα απόλυση

Loading...
  • europalso

    ideascentral