: Με ανάρτηση του στο Facebook, ο Δημήτρης Χριστόπουλος, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας έκανε γνωστό πως ομάδα πανεπιστημιακών ετοιμάζει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας σε βάρος της προκήρυξης αυτής.

«Ενημερώνω ότι μια ομάδα πανεπιστημιακών ετοιμάζουμε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας σε βάρος της προκήρυξης αυτής για την οποία θα ενημερωθείτε σύντομα» αναφέρει.

Η ανάρτηση

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ. ΝΤΡΟΠΗ.

Στην αρχή της βδομάδας που πέρασε αναρτήθηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη περίπου 1000 ειδικών φρουρών για την φύλαξη των . Γεννιέται λοιπόν η πανεπιστημιακή αστυνομία στην Ελλάδα το 2021. Προσόντα; απολυτήριο Λυκείου και οι ακόλουθοι χρόνοι στις δοκιμασίες:

1. Δρόμος 100 μ. σε χρόνο 16 (μία προσπάθεια)

2. Δρόμος 1000 μ. σε χρόνο 4΄ και 20΄΄ (μία προσπάθεια).

3. Άλμα εις ύψος με φόρα τουλάχιστον 1,05 μ. (τρεις προσπάθειες).

4. Άλμα εις μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μ. (τρεις προσπάθειες).

5. Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) σε απόσταση τουλάχιστον 4,50 μ, ως μέσο όρο ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι ανά προσπάθεια (τρεις προσπάθειες ανά χέρι).

Η κυβέρνηση προκηρύσει 1000 – χίλιες, σωστά διαβάσατε θέσεις φρουρών σε πανεπιστήμια – για ανθρώπους που όχι μόνο δεν έχουν μπει σε πανεπιστήμιο αλλά δεν πληρούν καν τις προδιαγραφές του να είναι κάποιος κανονικός αστυνομικός στην Ελλάδα σήμερα. Τι σωφροσύνη!

Α! ξέχασα: μια ακομη προϋπόθεση είναι οι ειδικοί φρουροί των πανεπιστημίων μας είναι να μην έχουν κανει τατουαζ. Σκουλαρίκι όμως μπορούν να έχουν (δεν το είδα να αποκλείεται αυτό)/

Γενικά παλεύω να είμαι ψύχραιμος ώστε να έχω διαύγεια στην κρίση μου. Αν ο στόχος της κυβέρνησης είναι να μας θολώσει εντελώς, νομίζω ότι είναι σε καλόν δρόμο.

Ενημερώνω ότι μια ομάδα πανεπιστημιακών ετοιμάζουμε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας σε βάρος της προκήρυξης αυτής για την οποία θα ενημερωθείτε σύντομα.

Πανελλήνιες 2021: Τι ισχύει για 10%, μηχανογραφικό και διαγραφή τμημάτων

Πανελλήνιες 2021: Πότε μηδενίζεται το γραπτό

Πανελλήνιες 2021: Οδηγίες για ασφαλείς πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ