: Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ ΙΚΑΡΙΑΣ  ΦΟΥΡΝΩΝ κάνει λόγο για πρωτοφανή καθυστέρηση των των

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Τελικά το ΥΠΑΙΘ δε χρειάζεται απεργούς καθηγητές στις Λυκειακές επιτροπές για να ταλαιπωρήσει τους υποψηφίους στις εξετάσεις, μπορεί ωραιότατα και μόνο του!

Με πρωτοφανή καθυστέρηση πλέον της μίας ώρας έφτασαν τα των εξετάσεων σε όλα σχεδόν (πλην ενός) τα σχολεία – εξεταστικά κέντρα σε Ικαρία και Φούρνους , προκαλώντας αναστάτωση σε όλους ανεξαιρέτως τους συμμετέχοντες . Παράλληλα, το νέο σύστημα λήψης των , το ΣΑΜ, που έκανε το ντεμπούτο του εφέτος είχε συνεχή κολλήματα και δυσλειτουργίες που χρειάστηκαν τελικά  επανεκκινήσεις του συστήματος για να ξεπεραστούν. Μάλιστα μαθαίνουμε πως το φαινόμενο δεν ήταν τοπικό , αλλά παρουσιάστηκε και σε άλλες περιοχές.

Επειδή είναι απολύτως σίγουρο πως γι αυτή την πρωτοφανή εξέλιξη, αν σήμερα δεν είχαν εξαιρεθεί από την 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ οι συνάδελφοι που συμμετείχαν στις επιτροπές και οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι στο ΥΠΑΙΘ, αυτή τη στιγμή θα υπήρχε γενική κατακραυγή από σύσσωμη την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ και το στρατό των προθύμων «έγκριτων» δημοσιογράφων που το λιβανίζουν, περιμένουμε εναγωνίως:

Να μάθουμε τους λόγους αυτής της δυσλειτουργίας του ΣΑΜ
Να μάθουμε τους λόγους που οδήγησαν στην καθυστέρηση της αποστολής των θεμάτων για πλέον της μίας ώρας
Να μάθουμε ποιος από το ΥΠΑΙΘ θα αναλάβει την ευθύνη που – σε άλλη περίπτωση- θα έριχνε στις πλάτες μας.
Εν αναμονή των απαντήσεων…