: Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας σε ανακοίνωσή της καταγγέλει ότι τα έφτασαν στους μαθητές με μεγάλη καθυστέρηση με αποτέλεσμα να υπάρξει αναστάτωση .

Κάνει λόγο επίσης για «απίστευτο καψόνι με ευθύνη της κυβέρνησης». Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

To ανεκδιήγητο Υπουργείο Παιδείας και η κα. Κεραμέως έκαναν και πάλι το θαύμα τους! Χθες το πρωί χιλιάδες υποψήφιοι των σε όλη την Ελλάδα έπαθαν ένα απίστευτο καψόνι με ευθύνη της κυβέρνησης περιμένοντας, από μισή έως μιάμιση ώρα, καθηλωμένοι στα θρανία, τα των εξετάσεων. Ακόμα και αν τα έστελναν τα θέματα με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα πηγαίναν πιο γρήγορα! Θα πάρει κανείς την ευθύνη από τους κυβερνητικούς συκοφάντες για την απίστευτη ταλαιπωρία των μαθητών και την αγωνία των γονιών τους;

Η ίδια εικόνα και στην Κέρκυρα. Στα σχολεία της πόλης τα ήρθαν με μεγάλη καθυστέρηση με αποτέλεσμα να οξυνθεί η αγωνία και η αναστάτωση των μαθητών.

Πανελλαδικές εξετάσεις: Το «μυστικό» επιτυχίας ο Εθελοντισμός

Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας αντί να ασχοληθούν με την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων, την έγκαιρη μετάδοση των θεμάτων, εξάντλησαν τις προσπάθειες τους στις συκοφαντίες, στις προβοκάτσιες και στις δικαστικές προσφυγές, προκειμένου να στοχοποιήσουν τον κλάδο και το απεργιακό δικαίωμα των εργαζομένων. Τα σχέδια τους δεν πέρασαν!

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να αφήσει τα κροκοδείλια δάκρυα και το υποκριτικό ενδιαφέρον για τους μαθητές και να ασχοληθεί, έστω και τώρα, στα σοβαρά με την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες απεργούς σε όλη την Ελλάδα που έστειλαν μήνυμα καταδίκης του νόμου εκτρώματος, που με την αποφασιστική τους στάση ακύρωσαν τους προβοκατόρικους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.