: Η ΑΣΕ αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της «Απίστευτο καψόνι στους υποψηφίους των με ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας . Αλήθεια ποιος ταλαιπωρεί τους μαθητές κα. Κεραμέως;»

 

Αναλυτικά όλη η ανακοίνωση:

Σήμερα το πρωί χιλιάδες υποψήφιοι των εξετάσεων σε όλη την Ελλάδα έπαθαν ένα απίστευτο καψόνι με ευθύνη της κυβέρνησης περιμένοντας, από μισή έως μιάμιση ώρα, καθηλωμένοι στα θρανία, τα των εξετάσεων. Ακόμα και αν τα έστελναν τα θέματα με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα πηγαίναν πιο γρήγορα! Θα πάρει κανείς την ευθύνη από τους κυβερνητικούς συκοφάντες για την απίστευτη ταλαιπωρία των μαθητών και την αγωνία των γονιών τους;

Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας αντί να ασχοληθούν με την ομαλή διεξαγωγή των , την έγκαιρη μετάδοση των θεμάτων εξάντλησαν τις προσπάθειες τους στις συκοφαντίες, στις προβοκάτσιες και στις δικαστικές προσφυγές, προκειμένου να στοχοποιήσουν τον κλάδο και το απεργιακό δικαίωμα των εργαζομένων. Τα σχέδια τους δεν πέρασαν!

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να αφήσει τα κροκοδείλια δάκρυα και το υποκριτικό ενδιαφέρον για τους μαθητές και να ασχοληθεί, έστω και τώρα, στα σοβαρά με την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες απεργούς σε όλη την Ελλάδα που έστειλαν μήνυμα καταδίκης του νόμου εκτρώματος, που με την αποφασιστική τους στάση ακύρωσαν τους προβοκατόρικους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

Δίνουμε ακόμα πιο δυναμική και μαζική απάντηση στις απογευματινές συγκεντρώσεις
σε όλη την Ελλάδα! Στην Αθήνα 17:00 στο Σύνταγμα