: Οι υποψήφιοι των θα εξεταστούν στα παρακάτω μαθήματα την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2021 – Διαβάστε αναλυτικά

Δείτε τα και τις  

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν σε:

-ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ 2

– ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

– ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ-ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

– ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Υπενθυμίζουμε ότι έπεσε η αυλαία για τους μαθητές των ΓΕΛ την Τρίτη 22/6. Δείτε τα και τις απαντήσεις . Όπως έχει κάνει γνωστό,η τελευταία μέρα των   είναι«κλειδί» – Δείτε γιατί.

Συγκεκριμένα η Φυσική, με συντελεστή βαρύτητας 0,7 για τους υποψηφίους του 2ου επιστημονικού πεδίου, εάν δυσκολέψει τους μαθητές, ανατρέπει τις εκτιμήσεις για καλύτερες βαθμολογίες φέτος στο εν λόγω πεδίο.

Η Ιστορία, από την άλλη κι αυτή με συντελεστή 0,7, θα έχει τη δική της βαρύτητα στον τελικό μέσο όρο επίδοσης, από τον οποίο θα προκύψει και η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, σε μία χρονιά που μέχρι στιγμής τα θέματα δεν έχουν δυσκολέψει τους υποψηφίους του 1ου επιστημονικού πεδίου.

Τέλος, το μάθημα της Οικονομίας με συντελεστή 1,3 θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία των επιδόσεων των υποψηφίων του 4ου επιστημονικού πεδίου, με το μάθημα των Μαθηματικών να έχει ήδη δυσκολέψει κάποιους υποψηφίους, σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.