ΟΑΕΔ Διαδικασία πρόσληψης ωρομίσθιων εκπαιδευτικών 2014

ΟΑΕΔ Διαδικασία πρόσληψης ωρομίσθιων εκπαιδευτικών 2014

ΟΑΕΔ: Η διαδικασία πρόσληψης για ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς

Αναρτήθηκαν σε ΦΕΚ όλα τα κριτήρια και η διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής, για την υπογραφή συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου εκπαιδευτικού προσωπικού των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας, των Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ), των Πειραματικών Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΠΣΕΚ) και των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του ΟΑΕΔ

Η αίτηση συμμετοχής που πρέπει να υποβάλλουν όσοι επιθυμούν να εργαστούν ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί, ενέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης. Οι υποψήφιοι κατατάσσονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ σε πίνακα κατάταξης, ανά Περιφέρεια για την Αττική και ανά περιφερειακή ενότητα για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Επίσης, κατατάσσονται ανά εκπαιδευτική μονάδα, σύμφωνα με την ειδικότητά τους και την κατηγορία εκπαίδευσής τους (ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ/Εμπειροτεχνίτες).

Υπάρχει σε κάθε προκήρυξη συγκεκριμένος πίνακας κριτηρίων και η τελική επιλογή των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών γίνεται με μοριοδότηση. Κάθε υποψήφιος είναι υποχρεωμένος να δηλώσει μία και μόνο Περιφέρεια για την Αττική και επίσης μία και μόνο Περιφερειακή Ενότητα για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι 20 ώρες την εβδομάδα, είναι το ανώτατο όριο ανάθεσης διδακτικών ωρών, ανά Εκπαιδευτικό ή Εκπαιδευτή. Για να υπάρξει υπέρβαση το πολύ έως δύο ώρες την εβδομάδα πρέπει να υπάρξει αντίστοιχα αιτιολογημένη εισήγηση διευθυντή της εκπαιδευτικής μονάδας και να δοθεί η σχετική έγκριση από τη Διεύθυνση Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Για όσους έχουν πλήρη απασχόληση στο Δημόσιο, τον ευρύτερο Δημόσιο ή Ιδιωτικό Τομέα, ορίζονται οι έξι ώρες την εβδομάδα ως το ανώτατο όριο ανάθεσης.

Δείτε εδώ όλη την απόφαση

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !