Όλα έγιναν όταν ο ένας άργησε να μπει στην τάξη και η καθηγήτρια δεν τον άφησε να παρακολουθήσει το μάθημα.

Στα «μαλακά» έπεσαν τρεις μαθητές Λυκείου του Βόλου, οι οποίοι έριξαν βεγγαλικό μέσα στην τάξη τους, προκαλώντας πανικό και έντονη δυσφορία σε συμμαθητές τους και την καθηγήτρια. Η εισαγγελέας Ανηλίκων περιορίστηκε να τους κάνει συστάσεις, αλλά τους προειδοποίησε να μην το επαναλάβουν γιατί θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου.

Όλα έγιναν όταν ο ένας μαθητής άργησε να μπει στην τάξη και η καθηγήτρια δεν τον άφησε να παρακολουθήσει το μάθημα. Λίγο αργότερα, συνεννοήθηκε με τους άλλους δύο συμμαθητές του και έριξαν κάτω από την πόρτα της αίθουσας το πυροτέχνημα τύπου «γουρούνας  », με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός και να διακοπεί το μάθημα!

Στην δικαστική λειτουργό οδηγήθηκαν οι δύο από τους μαθητές που συνοδεύονταν από τους γονείς τους και τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος όμως δεν τους είχε τιμωρήσει με αποτέλεσμα η καθηγήτριά τους να καταγγείλει το επεισόδιο στην εισαγγελέα Ανηλίκων. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο πατέρας του ενός εκ των ανήλικων δραστών φέρεται να είχε απειλήσει τον διευθυντή ότι θα του έκανε αγωγή αν απέβαλε τον γιο του!