Κεραμέως: Ο Κ. Γαβρόγλου εξαπολύει επιθέσεις κατά οποιουδήποτε διαφωνεί μαζί του

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/03/2019 - 14:22 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη , σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας για τους Κοσμήτορες του που αντιδρούν στη συγχώνευση του Ιδρύματος με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Υπουργός Παιδείας απέδειξε για άλλη μία φορά ότι η προσπάθειά του για επίτευξη συναινέσεων είναι, αν μη τι άλλο, υποκριτική. Μεταξύ άλλων, ο κ. Γαβρόγλου:

▪ αποκάλεσε τους Κοσμήτορες του ΕΑΠ “μάγκες” που “πρέπει να είναι μακριά από τα ΑΕΙ”,

▪ καταλόγισε στην ΑΔΙΠ “αριθμολαγνεία και ποσοτικοποίηση των πάντων” και χαρακτήρισε την έκθεσή της “κείμενο πολιτικής το οποίο ποσοτικοποιεί την ποιότητα” προκειμένου να την υποβαθμίσει και να την αποψιλώσει από αρμοδιότητες,

▪ εξέδωσε μία προσβλητική ανακοίνωση κατά του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, εγκαλώντας τον για “αυτογελοιοποίηση” και “αρλουμπολογία” επειδή διαφώνησε μαζί του,

▪ εξαπολύει επιθέσεις κατά οποιουδήποτε διαφωνεί μαζί του, με κάθε ευκαιρία.

Αυτά είναι τα δημοκρατικά αντανακλαστικά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι σκοπεύουν να ολοκληρώσουν τη θητεία τους: με αυταρχισμό και αλαζονεία. Συμπεριφορές τέτοιου τύπου πρέπει να είναι μακριά από την Παιδεία!»

Κοσμήτορες ΕΑΠ για δήλωση Γαβρόγλου: Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα τη διαψεύσετε άμεσα

Γαβρόγλου για Κοσμήτορες ΕΑΠ: Μάγκες τέτοιου τύπου πρέπει να είναι μακριά από τα ΑΕΙ

Loading...
  • europalso   ideascentral