“Καταπάτηση δικαιωμάτων από τη μη έκδοση καθηκοντολογίων σχολικών νοσηλευτών και ΕΒΠ στη Γενική”

Επιστολή στον υπουργό Παιδείας, , απέστειλε η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α σχετικά με τη μη έκδοση των των και του στη Γενική Εκπαίδευση.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με το παρόν κείμενο θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη ενόχληση της Ομοσπονδίας μας για το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν εκδοθεί τα καθηκοντολόγια τόσο για τους Σχολικούς Νοσηλευτές (ΠΕ 25) όσο και για το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό που εργάζονται στη Γενική Εκπαίδευση και ενώ απομένουν μόλις 3 μήνες για την ολοκλήρωση του σχολικού έτος 2017-2018.

Η στάση αυτή της Δ/νσης Ειδικής Αγωγής και του Διευθυντή της που μόνο ως αδιαφορία μπορεί να εκληφθεί, δημιουργεί σε έντονο βαθμό παρερμηνείες, στρεβλώσεις και σε αρκετές περιπτώσεις καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέρφων μας στους χώρους εργασίας τους.

Κύριε Υπουργέ σας ζητάμε για μία ακόμη φορά να επισπεύσετε τις διαδικασίες για την έκδοση της Υ.Α. που αφορά στα καθηκοντολόγια των Σχολικών Νοσηλευτών (ΠΕ 25) και του Ε.Β.Π., προκειμένου να μπορέσει το εξειδικευμένο αυτό προσωπικό να παράσχει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, οι οποίες θα πρέπει να προσαρμοστούν στις ανάγκες των εκπαιδευτικών δομών και των ωφελούμενων μαθητών και ταυτόχρονα να προασπιστούν και να διαφυλαχθούν τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέρφων μας Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. που εργάζονται στη Γενική Εκπαίδευση.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !