Έρευνα σχετικά με τις απόψεις των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που εργάστηκαν σε σχολικές δομές με Προγράμματα Παράλληλης Στήριξης είτε ως εκπαιδευτικοί γενικής είτε ειδικής αγωγής

Έρευνα σχετικά με τις απόψεις των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που εργάστηκαν σε σχολικές δομές με Προγράμματα Παράλληλης Στήριξης είτε ως εκπαιδευτικοί γενικής είτε ειδικής αγωγής
Αξιότιμοι συνάδελφοι
Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως διεξάγω μία έρευνα σχετικά με τις απόψεις των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που εργάστηκαν σε σχολικές δομές με προγράμματα παράλληλης στήριξης είτε ως εκπαιδευτικοί γενικής είτε ειδικής αγωγής. Αναφέρεται στην παρούσα κατάσταση της συνεργατικής διδασκαλίας και με ποιους τρόπους, που αφορούν την οργάνωση και το σχεδιασμό της διδασκαλίας, θα γινόταν πιο αποτελεσματική η συνδιδασκαλία, όπως επίσης και ποιοι τομείς της επιμόρφωσης τους (γνωστικά αντικείμενα, πρακτική εξάσκηση κ.τ.λ.) θα πρέπει να αλλάξουν η να ενισχυθούν, έτσι ώστε να είναι πιο επιτυχημένη.
Το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί αποτελείται από είκοσι δύο ερωτήσεις και είναι δομημένο σε τέσσερις ενότητες. Γνωρίζοντας πως ο χρόνος είναι ιδιαίτερα πολύτιμος για εσάς λόγω των επιβαρυμένων υποχρεώσεων και αρμοδιοτήτων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα αποτελέσματα της έρευνας θα αξιοποιηθούν για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων. Για αυτό το λόγο είναι πολύτιμη η συνεργασία και η βοήθειά σας.
Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για μία απολύτως ανώνυμη διαδικασία. Σας προτρέπω να συμπληρώσετε πλήρως το ερωτηματολόγιο αλλά θα έχετε και τις ευχαριστίες μου ακόμα και για την επιστροφή τμηματικώς συμπληρωμένου ερωτηματολογίου. Παρακαλώ για την έγκαιρη συμπληρώση του έως και τις 20/01/2017. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να απευθυνθείτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected].
(Εκτιμώμενος χρόνος συμπλήρωσης ερωτηματολογίου περίπου 15΄)
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Μηνάς Ρουσουλιώτης
Το λινκ https://form.jotformeu.com/63247211702345 για να έχετε πρόσβαση στο ερωτηματολόγιο

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !