ΕΟΠΠΕΠ: Πρόσκληση αιτήσεων για τη συγκρότηση της Επιτροπής Τεχνικής Υποστήριξης

ΕΟΠΠΕΠ: Πρόσκληση αιτήσεων για τη συγκρότηση της Επιτροπής Τεχνικής Υποστήριξης

Πρόκληση αιτήσεων για τη συγκρότηση της Επιτροπής Τεχνικής Υποστήριξης, έβγαλε ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού () καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής, προκειμένου να συγκροτηθεί η Επιτροπή Τεχνικής Υποστήριξης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας και διενέργειας των Εξετάσεων Αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους- Τάξη Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. 1ης περιόδου 2021.

Οι Αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται από 13/04/2021 έως και 22/04/2021, ώρα 23:59 μ.μ.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, αποστέλλοντας e-mail στο: [email protected] με την ένδειξη στο θέμα:

«Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων για την Επιτροπή Τεχνικής Υποστήριξης – Εξετάσεις Πιστοποίησης ΕΠΑΛ Μαθητείας 2021»

Όλα τα δικαιολογητικά επισυνάπτονται στο email υποχρεωτικά σε μορφή αρχείου pdf

Για την Αίτηση πατήστε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία μπορείτε να απευθύνεστε, καθημερινά, 13:00 π.μ. – 15:00 μ.μ., στο 210.27.09.150 καθώς και να αποστέλλετε ηλεκτρονικά μήνυμα στο: [email protected]

Λόγω της εφαρμογής της τηλεργασίας, βάσει των σχετικών εγκυκλίων του Υπουργείου Εσωτερικών για την καταπολέμηση της διασποράς του κορονοϊού COVID 19, συστήνεται η επικοινωνία μέσω αποστολής email.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !