Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε μαθήτρια που έδινε φέτος, όταν καθηγήτρια, η οποία ήταν επιτηρήτρια του μαθήματος στο τελευταίο μάθημα της Θεωρητικής, Ιστορία, προχώρησε σε προσβλητικά σχόλια απέναντί της.

Σύμφωνα με βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η μαθήτρια υποστήριξε ότι η εκπαιδευτικός σχολίασε το ντύσιμο της, με άσχημο τρόπο, αποκαλώντας την «κλόουν».

Δείτε επίσης 

«Καλά παιδάκι μου, πώς ντύθηκες έτσι; Πού νομίζεις ότι πας;» της είπε, όπως ισχυρίστηκε. Και συνέχισε: «Μου είπε ότι είμαι ντυμένη σαν κλόουν και με ρώτησε αν έχω αγοράσει τα ρούχα μου από τη λαϊκή, ενώ στη συνέχεια μου είπε ότι ντύθηκα με φορεσιά για να εναρμονιστώ με το μάθημα».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ περιστατικό στις Πανελλήνιες 2025: Μαθήτρια καταγγέλλει λεκτική και ψυχολογική βία από καθηγήτρια

Αλλά δεν τελειώσε εκεί, όπως είπε η μαθήτρια. Στο τέλος της εξέτασης, όπως είπε η κ. Δεδελούδη: «Μου ευχήθηκε καλή επιτυχία, γιατί αν δεν περάσω θα με απελάσουν από τη χώρα».

Τέλος, δήλωσε ότι ενημέρωσε κατευθείαν τον υποδιευθυντή του σχολείου της και η αρμόδια επιτροπή αποφάσισε να αντικαταστήσει αμέσως την επιτηρήτρια.

Δείτε επίσης