ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΤΑΘΕΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Σχετικά με τις στη δημοσιοποίηση της εξώδικης δήλωσης των αμετάθετων Καθηγητών Κοινών Ειδικοτήτων της Π.Ε., αναφέρουμε τα ακόλουθα:

1.- Προς μεγάλη μας δυσάρεστη έκπληξη, κ. Υπουργέ Παιδείας και λοιποί εντολοδόχοι του κ. Υπουργού Παιδείας ΔΕΝ αναγνώσατε ούτε καν το εξώδικο που σας κοινοποιήσαμε την 21/2/2017. ΔΕΝ προβήκατε ούτε καν στην ανάγνωσή του.

2. Απαντήσατε με περισσή σπουδή, σήμερα την 3-3-2017 [11 ημέρες μετά την κοινοποίησή του], έχοντας την απατηλή ψευδαίσθηση ότι είμαστε αδικηθέντες μεταταχθέντες.

3. κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΗΘΕΝΤΕΣ ΜΕΤΑΤΑΧΘΕΝΤΕΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ Π.Ε., των οποίων οι αιτήσεις μετάθεσης δεν έγιναν δεκτές τον Ιούνιο 2013, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αδιαφανείς σκοποί του τότε Υπουργού Παιδείας, κ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος, μέσω της μεθόδευσης των “μετατάξεων”, μετακίνησε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ τους “δικούς του ανθρώπους” στους τόπους των επιλογών μας.

Εξακολουθούμε ως σήμερα να είμαστε ΟΜΗΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΩΡΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ που μεθόδευσε ο κ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ και εσείς με τη συμπεριφορά σας ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΕ.

κ. ΥΠΟΥΡΓΕ και λοιποί εντολοδόχοι του

ΠΡΙΝ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ το περιεχόμενο της υπ΄αριθμ. 49/Α/2016 ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ που διενήργησε το ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ – ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ.

ΔΙΟΤΙ η Δήλωση που κοινοποιήσατε με περισσή βιασύνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προδίδει κάθε άλλο παρά σεβασμό στα Ανεξάρτητα Πειθαρχικά Οργανα κάθε Κράτους Δικαίου.

3-3-2017 ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΙΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Π.Ε.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ