Για το αλλά και τα self test σε μαθητές και καθηγητές καθώς και τις η ΓΓ του υπουργείου Παιδείας Αναστασία Γκίκα στο OPEN

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και με τη μάσκα είχαμε το ίδιο θέμα. Υπήρχαν κάποιοι στην αρχή που ήταν αντιρρησίες, αλλά αυτό δεν συνεχίστηκε στην πορεία.  Με την πειθώ, τη συνεργασία, τη συζήτηση και με τη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ γονέων και το θέμα λύθηκε.

Διακαής πόθος μας είναι αύριο. Βέβαια αυτό δεν είναι εφικτό λόγω των επιδημιολογικών στοιχείων και με βάση την εισήγηση των επιδημιολόγων η επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων “τρενάρει”, καθυστερεί.

Εφόσον δεν είναι εφικτό  να έχουμε μια προτεραιοποίηση και ξεκινάμε αναγκαστικά με τα Λύκεια, τα οποία έχουν κλείσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και έχουν και τις .

Μιλάμε για άνοιγμα όλου του και θα θέλαμε βέβαια να είναι και το Γυμνάσιο μαζί. Σκοπός είναι να ανοίξουν τα Λύκεια 12 Απριλίου, βέβαια όλα εξαρτώνται από την πορεία της πανδημίας.

Σε περίπτωση που κάποιοι ξεχάσουν να φέρουν τη , η εκπαιδευτική κοινότητα έχει τους δικούς της τρόπους επικοινωνίας, θα πρέπει να συζητηθεί το θέμα με τους γονείς και με τη συζήτηση και τη συνεργασία και με την πειθώ νομίζω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Προφανώς εφόσον έχει ανοίξει αυτή η βαθμίδα του σχολείου δεν θα μπορεί να γίνει τηλεκπαίδευση.