Άνοιγμα σχολείων και βεβαιώσεις Self Test: Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Άνοιγμα σχολείων και βεβαιώσεις Self Test: Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Για το άνοιγμα σχολείων αλλά και τα self test σε μαθητές και καθηγητές καθώς και τις βεβαιώσεις που θα πρέπει να φέρουν οι μαθητές στο σχολείο η ΓΓ του υπουργείου Παιδείας Αναστασία Γκίκα στο OPEN

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και με τη μάσκα είχαμε το ίδιο θέμα. Υπήρχαν κάποιοι στην αρχή που ήταν αντιρρησίες, αλλά αυτό δεν συνεχίστηκε στην πορεία.  Με την πειθώ, τη συνεργασία, τη συζήτηση και με τη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών το θέμα λύθηκε.

Διακαής πόθος μας είναι αύριο. Βέβαια αυτό δεν είναι εφικτό λόγω των επιδημιολογικών στοιχείων και με βάση την εισήγηση των επιδημιολόγων η επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων “τρενάρει”, καθυστερεί.

Εφόσον δεν είναι εφικτό  να ανοίξουν όλα τα σχολεία έχουμε μια προτεραιοποίηση και ξεκινάμε αναγκαστικά με τα Λύκεια, τα οποία έχουν κλείσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και έχουν και τις .

Μιλάμε για άνοιγμα όλου του και θα θέλαμε βέβαια να είναι και το Γυμνάσιο μαζί. Σκοπός είναι να ανοίξουν τα Λύκεια 12 Απριλίου, βέβαια όλα εξαρτώνται από την πορεία της πανδημίας.

Σε περίπτωση που κάποιοι ξεχάσουν να φέρουν τη βεβαίωση του τεστ στο σχολείο, η εκπαιδευτική κοινότητα έχει τους δικούς της τρόπους επικοινωνίας, θα πρέπει να συζητηθεί το θέμα με τους γονείς και με τη συζήτηση και τη συνεργασία και με την πειθώ νομίζω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Προφανώς εφόσον έχει ανοίξει αυτή η βαθμίδα του σχολείου δεν θα μπορεί να γίνει τηλεκπαίδευση.

Self Test: Πώς πρέπει να απομονώνεται κάποιος στο σπίτι του αν βγεί θετικός

Ούτε με τηλεκπαίδευση μαθητές χωρίς βεβαίωση self test

Self: Τι θα ισχύσει, για ποιούς θα είναι υποχρεωτικό – Τι θα γίνει με τα σχολεία

Self test: Μαθητές και εκπαιδευτικοί σε προτεραιότητα – Τι θα ισχύει αν είναι θετικό

Σχολεία –  Self test: Υποχρεωτικό και για τους εκπαιδευτικούς –  Η διάταξη

Self test – εργασία: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Τζούφη για Self-tests: Η κυβέρνηση μεταθέτει την ευθύνη σε μαθητές και γονείς

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !