Με όγκο στον εγκέφαλο διαγνώστηκε μια 30χρονη γυναίκα η οποία είναι έγκυος στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και σε δύο μήνες ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η 30χρονη χρειάζεται επειγόντως να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο όγκος είναι κακοήθης ή καλοήθης. Ωστόσο τόσο η γυναίκα όσο και ο άντρας της είναι ανασφάλιστοι και η εξέταση στοιχίζει περίπου 200 ευρώ.

Η ομάδα αλληλεγγύης “Κίτρινη Αποστολή”, στην οποία η 30χρονη είναι μέλος, δια μέσου του Δημήτρη Αποστολάκη, με ανάρτηση στο Facebook απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είναι γιατρός σε Νοσοκομείο να ενημερώσει την ομάδα.

“Θέλω λίγο την προσοχή σας.

ΣΆΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕΤΟ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΆΣ!

Όποιος ξέρει ή είναι γιατρός σε νοσοκομείο, ή μπορεί να βοηθήσει ας μας στείλει ένα μήνυμα!! Κοπέλα που βοηθάμε στην ομάδα διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο…η κοπέλα είναι έγκυος στον έβδομο μήνα (το μωρό είναι μια χαρά) πρέπει να κάνει αυτήν την εξέταση για να δει αν ο όγκος είναι καλοήθης ή κακοήθης. Και επειδή δεν υπάρχουν χρήματα και οι άνθρωποι είναι ανασφάλιστοι…όποιος ξέρει κάτι ας μας πει!!!!”, αναφέρει η ανάρτηση στο Facebook την οποία αναδημοσιεύουμε

alt