Σε βίντεο που κυκλοφόρησε το κορίτσι, που είναι σε γυμνάσιο των νοτίων προαστίων, δέχεται επίθεση με χαστούκια από τη συμμαθήτριά του.

Σοκαριστικές σκηνές ξυλοδαρμού με θύμα ανήλικη μαθήτρια που δέχτηκε επίθεση από συμμαθήτριά της εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια περιπάτου σχολείου των νοτίων προαστίων.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε το κορίτσι, που είναι μαθήτρια σε γυμνάσιο των νοτίων προαστίων, δέχεται επίθεση με χαστούκια από τη συμμαθήτριά του ενώ οι υπόλοιποι μαθητές του , έχουν συγκεντρωθεί γύρω από τα κορίτσια, τραβούν τη σκηνή με τα κινητά τους, και φωνάζουν «ξύλο, ξύλο».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι εξ’ αυτών κρατούσαν το θύμα του ξυλοδαρμού, όταν προσπαθούσε να αντεπιτεθεί καθώς και ότι, άλλοι ανέβασαν τη σκηνή στα social media.

Η μητέρα του κοριτσιού μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha ανέφερε: «Η συγκεκριμένη κοπέλα απειλούσε την κόρη μου. Οι απειλές συνεχίζονται, λέγοντάς της Πώς σου φάνηκε το ξύλο; Θα φας κι άλλο. Το παιδί είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τα βράδια ξυπνάει και φωνάζει, δεν θέλει καθόλου να πάει στο σχολείο».

Όπως διευκρίνισε η ίδια, για το περιστατικό ενημερώθηκε και η διεύθυνση του σχολείου. «Μου είπαν ότι θα λάβουν τα μέτρα τους, ότι θα ψάξουν το θέμα και ότι ήταν ένας απλός καβγάς. Η κόρη μου πήρε αποβολή, λέγοντας ότι έβαλε τον εαυτό της σε κίνδυνο».