ΝΕΟ : Στις 14 Σεπτεμβρίου η Apple θα παρουσιάσει το , νέα Apple Watch και AirPods. Η εκδήλωση θα είναι διαδικτυακή και θα μεταδοθεί από το site της , όπως το πράττει από την έναρξη της πανδημίας το 2020.

Πέρυσι, όμως, λόγω της πανδημίας, η Apple ανακοίνωσε το iPhone 12 τον Οκτώβριο. Η εκδήλωση του Σεπτεμβρίου χρησιμοποιήθηκε αντ ‘αυτού για να αποκαλύψει το Apple Watch Series 6, το Apple Watch SE, τα νέα iPad, μια συνδρομητική υπηρεσία και μια δέσμη υπηρεσιών που ονομάζεται Apple One.

Είναι πιθανό η Apple να κάνει κάτι παρόμοιο φέτος. Η εταιρεία αναμένεται να ανανεώσει τα μοντέλα MacBook Pro και iPad αυτό το φθινόπωρο, τουλάχιστον εάν τηρήσει το ετήσιο πρόγραμμά της.

Τα νέα κινητά της Apple αναμένεται να περιλαμβάνουν ένα iPhone 13 mini, ένα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max. Σχεδιαστικά δεν θα διαφοροποιούνται ριζικά από το 12, όμως έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορες πληροφορίες, όπως για το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης στα 120Hz με λειτουργία always-on, και για μεγαλύτερους φακούς στην οπίσθια κάμερα.

Τα iPhone 13 δεν αποκλείεται επίσης να περιλαμβάνουν ταχύτατο επεξεργαστή A15, μεγαλύτερη μπαταρία και θύρα USB-C αντί της συνήθους τύπου Lightning.