στη : Έρευνα για τη πιθανότητα εμπλοκής και δεύτερου ατόμου στη δολοφονία της εκπαιδευτικού από τον πρώην σύντροφό της  ζητούν οι γονείς της.

Συγκεκριμένα η μητέρα του θύματος μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε «Ήταν μια . Δεν ήταν ατύχημα. Το παιδί μου δολοφονήθηκε». «Ποιος ήταν αυτός; Ποιος ήταν αυτός που αποφάσισε για την τύχη του παιδιού μου;» αναρωτιέται.

Η οικογένεια της Ντόρας αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου και με υπόμνημά τους ζητάει να ερευνήσουν την πιθανότητα εμπλοκής και δεύτερου ατόμου στο έγκλημα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιάννης Βέρρος, δήλωσε σχετικά, «να μην αφήσουμε να μπει αρχείο χωρίς πρώτα να αποσαφηνιστούν τα γκρίζα σημεία».

Οι συγγενείς της Ντόρας ζητούν μάλιστα από τις Αρχές να μπουν στο μικροσκόπιο τα δυο κινητά τηλέφωνα και το λάπτοπ του δράστη και αυτόχειρα, ώστε να δουν με ποιον μίλησε πριν και μετά το έγκλημα.

Να διερευνήσουν ποιος του έδωσε το όπλο και τις σφαίρες, όταν η 10ετή άδεια κατοχής της κυνηγετικής καραμπίνας του δράστη δεν είχε ανανεωθεί από το 2015.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ