: Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψη του 33χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Τι έλεγε πριν την ομολογία

Ο 33χρονος ήταν αυτός που τελικά στραγγάλισε τη μητέρα που παιδιού του μπροστά στα μάτια της μικρής και στη συνέχεια προσπάθησε να «σκηνοθετήσει» την «τέλεια» ληστεία. Μετά από 38 μέρες οδηγήθηκε στην ομολογία του φρικτού αυτού εγκλήματος.

Από τις 11 Μαΐου το πανελλήνιο παρακολουθούσε τον 33χρονο πιλότο να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, να αγκαλιάζει τους γονείς της αδικοχαμένης και να ευχαριστεί όλον τον κόσμο για τη στήριξή του και την ΕΛΑΣ.

Στις 17 Ιουνίου μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, τα αισθήματα συμπόνοιας και συμπαράστασης στον συντετριμμένο σύζυγο ακολούθησαν το σοκ και η οργή.

Όλο αυτό τον καιρό ο 33χρονος προσπαθούσε να περάσει προς τα έξω την εικόνα του απόλυτα σοκαρισμένου συζύγου, που δεν έχει συνειδητοποιήσει το κακό που του έχει συμβεί.

Από την ημέρα της δολοφονίας, ο 33χρονος έχει μιλήσει αρκετές φορές στους δημοσιογράφους με απόλυτη ψυχραιμία.Το απόγευμα της 11ης Μαΐου, λίγες ώρες μετά το έγκλημα ο Μπάμπης επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και ατάραχος δήλωνε στους δημοσιογράφους πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην

«Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς», ανέφερε.

Στις 13 Μαΐου μιλώντας ξανά στα ΜΜΕ, ο 33χρονος έδωσε πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες της δολοφονίας, δηλώνοντας πως συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή, όταν οι Αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και τον έλυσαν.

«Μας έδεσαν, ενώ τους είχαμε πει πού είναι τα χρήματα. Από εκείνη την στιγμή και μετά… Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή, όταν μίλησα με την αστυνομία, όταν ήρθαν οι αστυνόμοι μέσα και με έλυσαν.. Η κορούλα μου ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει, πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά και ευτυχώς είναι καλά. Έχουμε πάρει αγάπη από τον κόσμο, όποιος γνωρίζει κάτι, θα μιλήσει», δήλωνε ο πιλότος.

Στις 14 Μαΐου, την ημέρα της κηδείας της 20χρονης, ο 33χρονος εμφανίστηκε συντετριμμένος, εκφωνώντας έναν συγκινητικό επικήδειο.

«Η Λυδία θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται την υπέροχη μανούλα της», έλεγε ο πιλότος που κρατούσε στην αγκαλιά του την κόρη του και αγκάλιαζε την μητέρα της 20χρονης δίνοντάς της κουράγιο για ένα που είχε κάνει ο ίδιος.

«Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Καρολάιν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε».

Ο σύζυγος της 20χρονης πριν βρεθεί στην ΓΑΔΑ ζήτησε να βρεθεί στο μνημόσυνο Καρολάιν, κάτι που οι Αστυνομικοί σεβάστηκαν, με την κάμερα του ALPHA να καταγράφει μία εικόνα που προκαλεί ρίγη…

Ο 33χρονος αγκαλιάζει για τελευταία φορά την μητέρα της Κάρολαιν δίνοντας της κουράγιο… Λίγες ώρες μετά παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως ήταν αυτός που στραγγάλισε την σύζυγό του.