: Η ψυχολόγος υποστηρίζει ότι από την πρώτη συνεδρία που είχε με το ζευγάρι, η Καρολάιν της εκμυστηρεύτηκε τα προβλήματα που υπάρχουν. Μάλιστα, μόλις έμειναν μόνες τους, η 20χρονη ξέσπασε σε κλάματα. Είχε υποστηρίξει ότι ζει απομονωμένη και υπό πλήρη έλεγχο.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού μετά την ομολογία του ότι δολοφόνησε τη σύζυγο του. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι η υπόθεση έχει κλείσει, το αντίθετο μάλιστα. Οι αρχές δεν έχουν σταματήσει να παίρνουν καταθέσεις και να ερευνούν νέα στοιχεία που έρχονται στα χέρια τους.

Η κατάθεση της ψυχολόγου της έφερε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες στην επιφάνεια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time η Ελένη Μυλωνοπούλου δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα και εκτιμάται ότι πίσω από αυτά κρύβεται ο πιλότος ή κάποιος συνεργός του.

Ψάχνουν τον άνθρωπο πίσω από τα τηλεφωνήματα
Οι άνδρες της αστυνομίας ψάχνουν τον άνθρωπο που έκανε τα τηλεφωνήματα και δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τα τηλεφωνήματα έγιναν την περίοδο που έγινε γνωστό ότι η ψυχολόγος έχει κληθεί από την Ασφάλεια για να καταθέσει.

Οι κλήσεις αυτές έγιναν από άγνωστο αριθμό, πίσω από τη γραμμή βρισκόταν έναν άνδρας που την απειλούσε πως θα την σκοτώσει, χωρίς να δίνει παραπάνω εξηγήσεις.

Το «θέατρο» του Μπάμπη μπροστά στην ψυχολόγο
Θυμίζουμε ότι λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία, ο πιλότος είχε επισκεφθεί την ψυχολόγο και έπαιζε τον ρόλο του θλιμμένου συζύγου. Τότε η κ. Μυλωνοπούλου είχε καταλάβει ότι κάτι κρύβει, καθώς γνώριζε από καιρό ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα.

Η ψυχολόγος υποστηρίζει ότι από την πρώτη συνεδρία που είχε με το ζευγάρι, η Καρολάιν της εκμυστηρεύτηκε τα προβλήματα που υπάρχουν. Μάλιστα, μόλις έμειναν μόνες τους, η 20χρονη ξέσπασε σε κλάματα. Είχε υποστηρίξει ότι ζει απομονωμένη και υπό πλήρη έλεγχο.

«Η Καρολάιν μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση, ότι ασχολείται συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια, ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της, αφού ακόμη και αν έβγαινε με κάποια φίλη της, μετά από λίγο, πήγαινε και ο Χαράλαμπος, ότι οι μετακινήσεις της γίνονταν με συγκεκριμένο ταξιτζή φίλο του Χαράλαμπου και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού την οικονομική διαχείριση είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Χαράλαμπος», αναφέρει η σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα έδειχνε φοβισμένο και κατά τη διάρκεια της κουβέντας ρωτούσε συνέχεια αν οι πόρτες είναι κλειστές και αν αυτά που λένε μπορούν να ακουστούν έξω που καθόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.